ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Èxit rotund de participació en les 3 Hores Ciclomotors de Canet

24/04/2018

Enduro

42 equips, i més de 80 pilots, han omplert la sempre espectacular graella de sortida a l´estil Le Mans.

Canet de Mar ha celebrat aquest passat dissabte les 3 Hores de Resistència Ciclomotors de Canet.

La població costanera del Maresme s’ha vestit de gala per acollir la quarta cursa del Trofeu Resistència Ciclomotors, que ha reunit un total de 42 equips igualant les boníssimes xifres de participació de la temporada passada.

Centenars d’aficionats al motor han presenciat en directe la cursa on hi havia convocades tres categories: Canvi, G2 Aire i G3 Aigua.

L’equip amb el dorsal 3, format per Bernat Cortés i Alberto Pérez i encasellat dins la categoria G3, ha sigut el guanyador de la cursa. Cortés i Pérez han aconseguit completar 75 voltes sobre el traçat dissenyat pel Moto Club Tres Turons. La segona posició del podi ha sigut per a l’equip 1, format per Xavier Martínez i Víctor Redondo, els quals han obtingut l’honorífic consol d’haver protagonitzat la volta més ràpida fixada en 2:18.338. El podi de la categoria G3 l’ha completat Joel i Marc Vives.

Malgrat haver quedat fora de les posicions de podi, Javier Amatriain i Aaron Serrano segueixen liderant la classificació general del Grup 3 Aigua.

En G2 la victòria ha sigut per a l’equip 13, format pel duet Josep Mandri i Albert Massull, els quals han realitzat 70 voltes. Sergi Ventura i Jordi Ventura, actuals líders de la categoria, han finalitzat la cursa en segona posició, mentre que Gerard Arabía i Xavier Martín han completat les posicions d’honor.

Finalment, en la categoria Canvi, Daniel Martínez i Borja Serra han sigut els més ràpids, seguits d’Ismael Ávila i Adrian Rueda, els quals han fet segons. Marc Morro i Víctor Puertas han tancat les posicions de podi.

La pròxima cursa del Trofeu Resistència Ciclomotors se celebrarà a l’Ametlla del Vallès.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing