ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Mediterrani i les Clàssiques estrenen la temporada al circuit d´Alcarràs

23/04/2018

Velocitat

Gran festa del motociclisme amb 8 curses

Aquest cap de setmana es va celebrar la primera prova del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV), Campionat Català de Clàssiques i Campeonato Clasicas Zona Norte al circuit d’Alcarràs. Durant la jornada del dissabte, totes les categories van fer la seva primera presa de contacte amb els entrenaments lliures, mentre que les diferents mànigues de qualificació i les curses es van disputar el diumenge.

Després de tots els entrenaments cronometrats, Marc Lopez es va endur la pole en la categoria Open 600-1000, Marc Vich en Rieju RS3, Guillem Erill en Honda CBR300R, Juan Carlos Alzuri en Clàssiques i Juan Carlos Pérez en MaxiClàssic.

Les graelles repletes de pilots de les categories d´Open 600 i Open 1000 prometien un gran espectacle, i així va ser. De fet, totes dues categories estrenaven un nou format de cursa amb una sessió d’entrenament i dues curses. En Open 600 va vèncer el pilot local Ferran Torrento  qui s´adjudicava la primera posició en totes dues mànigues. Al podi el van acompanyar David Serra i Said Dahan. En Open 1000 el pilot Marc López aconseguia la victòria després de recuperar-se d’unes males sortides. Fernando Roger va aconseguir la segona posició i Marc Creu va completar les posicions de podi.

En la Copa Honda CBR 300 han pujat al podi Guillem Erill, campió del 2017, Daniel Mogeda i Nil Roig, en aquest ordre. En la Copa Rieju RS3 amb els pilots més joves, ha estat el pilot Lluc Bergadà el que ha pujat al primer calaix del podi, guanyant la segona màniga. En la segona i tercera posició s´han col·locat Valentin Perrone i Izan Travieso.

Les primeres curses de la temporada del Campionat Català de Velocitat Clàssiques Asfalt van fer les delícies dels aficionats. Manel Segarra es va endur la victòria en MaxiClàssics, mentre que Clàssiques va ser el pilot Alberto Martínez qui va passar primer per línia de meta.

 

Classificacions en el document adjunt.

 

Fotos: PixMotoRR

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing