ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El fang i la pluja no aturen la Lliga Catalana de Motocròs.

16/04/2018

Motocròs

Can Taulé ha celebrat aquest passat diumenge l´estrena de la Lliga Catalana Interprovincial de Nens 2018.
L´abundant fang i la pluja no han eclipsat els autèntics protagonistes de la cursa, els pilots, els quals han superat una duríssima prova al circuit de Can Taulé.
L´acumulació d´aigua en alguns trams del traçat ha fet saltar les alarmes a primera hora del matí. Després de molts dies d´intensa pluja, el paper del Moto Club Can Taulé ha sigut cabdal a l´hora de poder celebrar la cursa. Des de primera hora, els treballs per intentar drenar els bassals i minimitzar els espais amb acumulació de fang han funcionat, i finalment s´ha pogut disputar la prova inaugural de la Lliga Catalana de Motocròs.
Pel que fa als resultats del dia, Nil Pallarès s´ha imposat en la categoria MX1. El pilot del MC Llívia ha vençut totes dues mànigues. Hugo Moreno, el més ràpid en els entrenaments, ha finalitzat en el segon esglaó del podi, mentre que Joan Garcia ha completat les posicions d´honor.
Nil Rojas ha vençut en la categoria MX65 després de fer segon en la primera màniga i vèncer en la segona. Rojas ha mantingut un molt bon ritme al llarg de tota la jornada, essent el pilot més ràpid també en els entrenaments. AlejandroLiñan i Álex López han completat les posicions de podi.
PabloCeña i Arnau García han aconseguit sendes victòries en MX85 Juvenil i MX85 Cadet, respectivament. Unai Aguiló i Marc Pérez han completat les posicions de podi en la categoria Juvenil, mentre que Ferran Farré i Joan Rosell ho han fet en la categoria Cadet.
Tretze pilots han participat en la categoria Femenina, on cal destacar la magnífica actuació de Mariona Valero. La pilot del Moto Club Can Taulé ha vençut les dues mànigues del dia, seguida d´Adelina Ramírez, segona, i Greta Aranda, que ha tancat les posicions de podi.
La pròxima cita de la Lliga Catalana de Motocròs serà a Salomé, el pròxim 10 de juny.


Classificacions de la cursa en document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing