ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Resistència Terra de Can Taulé també pateix els efectes de la pluja

11/04/2018

Enduro

El circuit de Can Taulé va acollir el passat cap de setmana la segona cursa puntuable per al Trofeu Català Resistència Terra 2018.

La prova va ser un èxit a nivell d’organització i participació malgrat que, igual que a la resta de curses celebrades el cap de setmana, la pluja va tenir un paper protagonista. Tant és així que el club organitzador al constatar la intensitat de l’aiguat, i el conseqüent empitjorament del terreny, va decidir, de manera pactada amb els pilots, retallar una de les tres hores de resistència.

Pel que fa als resultats del dia, el duet format per Nil Pons i Lluís Riera va aconseguir la victòria en RS Júnior. Tots dos pilots van mostrar un gran nivell al llarg de les dues hores de cursa, on a més van registrar el millor temps per volta (3:32.8). L’equip amb el dorsal 45 va sumar el segon triomf consecutiu de la temporada, reforçant d’aquesta manera la primera posició a la classificació general. El segon calaix del podi va ser per a Èric Tomàs i Marc Pamias, mentre que David Noya i Amos Teixidó van finalitzar en tercera posició.

Joan Vilalta i Guillem Parés van ser els més ràpids en RS Sènior. L’equip amb el dorsal 96 va rodar una bona estona lluny de les posicions capdavanteres, però un magnífic pilotatge en el tram final de cursa va capgirar la situació. Amb aquesta victòria, Parés i Vilalta passen a ser els nous líders de la categoria RS Sènior. Marc Calvet i Jesús Mora van finalitzar en segona posició, mentre que Albert Cardona i Xavier Ballara van completar les posicions d’honor.

En Màster 40 Òscar González i Santiago Bertran van aconseguir la segona victòria de la temporada. Albert Torrenta i Jordi Roca van fer segons, mentre que Carles Soler i Martí Puigrodon van tancar les posicions de podi.

El triomf en la categoria Màster 50 va ser per a l’equip 28, format per Antoni Mas i Jordi Casas. Jordi Rosell i Miguel Boet van fer segons, mentre que Antoni Vilar i Jordi Redon van haver de conformar-se amb la tercera posició.

El Trofeu Català de Resistència Terra afrontarà a partir d’ara una llarga aturada fins el 16 de setembre, quan la competició es reprendrà a Ronçana a falta de tres cites per finalitzar la temporada.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing