ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la quarta cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens a Almenar

09/04/2018

Trial

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat, aquest diumenge, la quarta prova de la temporada a la localitat lleidatana d’Almenar.

Malgrat el mal temps, la cursa ha comptat amb una bona inscripció traduïda en 43 pilots que s’han desplaçat fins a la comarca del Segrià.

El Moto Club Terramotard d’Almenar, organitzador de la cursa, ha revisat totes les zones abans de l’inici del Trial per modificar tots aquells trams malmesos, o d’extrema dificultat, a causa de l’acumulació del fang generat per les precipitacions. Tot i els canvis realitzats encertadament pel club, la prova no ha sigut gens senzilla, fet pel qual els pilots han hagut d’esprémer tot el seu talent per aconseguir un bon resultat.

Pel que fa als resultats del dia, Gaudí Vall ha tornat a demostrar la seva qualitat imposant-se amb un contundent resultat (27 penalitzacions) en la categoria Vermell Promo. El pilot andorrà suma per victòries totes les curses disputades de la Copa Catalana de Trial 2018. Marc Piquer ha finalitzat la cursa en segona posició (72 penalitzacions), mentre que Pol Moreno ha tancat les posicions de podi superant per només 4 punts el quart classificat, el francès Adam Leloup.

Pel que fa a la categoria Blau Base Benzina, Arnau Maura ha aconseguit la primera victòria de la temporada en un escenari gens senzill. El pilot del Moto Club Tarragona s’ha mostrat especialment eficaç en les dues últimes voltes, on ha marcat la diferència acumulant només set punts. Finalment, amb 27 penalitzacions, Maura ha pujat al primer esglaó del podi, seguit de ben a prop (30 penalitzacions) pel líder de la categoria, Nil Riera. Ramon Godino ha tancat les posicions d’honor.

Carles Marsal ha vençut amb solvència en la categoria Verd Aleví+8. Disparat cap al títol amb un magnífic tres de quatre, Marsal ha realitzat una gran cursa a Almenar, on ha finalitzat amb només 4 penalitzacions. Joan Ribes, segon, i Arnau Aisa, tercer, han completat les posicions de podi.

Pol Guillamet, un altre dels pilots més destacats d’aquesta temporada, també s’ha endut la copa de campió en la categoria Groc Aleví. El pilot del Moto Club Ripoll ha resolt la cursa per la via ràpida, sumant 14 punts menys que el segon classificat, el coponenc Tet Parés. Edgard Falcó ha ocupat el tercer esglaó del podi.

En la categoria dels més petits, Taronja Iniciació, Aleix de la Fuente ha aconseguit una renyida victòria davant de Grau Franch. Oriol Sans ha tancat les posicions d’honor.

Pel que fa a la participació femenina, cal destacar l’excel·lent actuació d’Ivette Surós en la categoria Groc Aleví, on ha finalitzat en cinquena posició. Adela Godino, encasellada dins la mateixa categoria, ha fet vuitena. Andrea Sáez i Ada Martí han fet vuitena i novena, respectivament, en la categoria Aleví+8.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà a Aitona, el pròxim 22 d’abril.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing