ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat de Móra d’Ebre, passada per aigua

08/04/2018

Velocitat

Aquest diumenge s’ha celebrat la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat al circuit de Móra d’Ebre. El traçat de la capital de la Ribera d’Ebre ha acollit una quarantena de pilots.

Des de primera hora del matí els xàfecs han marcat les sessions d’entrenament, un fet que ha provocat que alguns pilots decidissin no sortir fins la segona crono.

Sortosament la pluja ha anat amainant al llarg del matí, tot i que l’asfalt de Móra d’Ebre s´ha mantingut parcialment moll durant tota la cursa. Amb aquestes inusuals condicions, els pilots que han arriscat més del compte, han acabat per terra. De fet, la cursa ha finalitzat amb més trompades del que és habitual.

Pel que fa als resultats del dia, en PromoRacc1 2 Temps, Marc Lera ha dominat els primers compassos de la cursa, però un problema mecànic l’ha deixat fora de combat quan liderava la primera màniga. Aquesta circumstància l’ha aprofitada un rapidíssim Ian Varo per adjudicar-se la primera posició. En la segona màniga s’ha imposat Marc Lera, que en aquesta ocasió ha pogut rodar sense cap mena d’incidència. Ian Varo s’ha classificat segon, mentre que Xarly Méndez ha fet tercer. Amb aquesta combinació de resultats, Ian Varo s’ha convertit en el nou líder de la categoria. El pilot de l’Albiol ha pujat al primer esglaó del podi, Marc Lera ha fet segon, mentre que Jordi Losada ha tancat el triplet guanyador.

En PromoRacc1 4 Temps la victòria ha sigut per a Uriel Hidalgo. El pilot local ha resolt la jornada amb una extraordinària primera posició en la segona màniga, que sumat als 20 punts del primer assalt li ha servit per coronar-se campió de la cursa i convertir-se en el nou líder provisional de la categoria. Anwar Assourite, guanyador de la primera màniga, ha finalitzat en el segon esglaó del podi. D’altra banda, la líder fins a dia d’avui, Paola Ramos, ha tancat les posicions de podi.

Erik Lorenzo ha aconseguit una contundent victòria en PromoRacc 2 4 Temps. El pilot barceloní s’ha desfet dels seus rivals en totes dues mànigues. Nikola Miroslavov ha fet segon, mentre que Daniel Viñas, actual líder de la categoria, ha completat les posicions d’honor.

Els pilots més ràpids de PromoRacc3 han sigut Pablo Baiget en la primera cursa, i Arnau Aragón en la segona. Joel Mora ha fet tercer en ambdues mànigues. La combinació de resultats ha fet que Arnau hagi pujat a la primera posició del podi, on l’han acompanyat Pablo Baiget, segon, i Joel Mora, tercer. Malgrat la segona posició a Móra d’Ebre, Baiget segueix liderant la classificació provisional.

Finalment, els menuts pilots de la flamant categoria PromoRacc Elèctric GasGas han gaudit d’un matí especialment productiu. Els set participants han après a competir sobre l´asfalt mullat, una circumstància no gaire habitual que han aprovat amb molt bona nota. Iu Silva ha tornat a vèncer les dues curses del dia, seguit d’Arnau León i Ot Silva. També han participat a la cursa, Iker Sánchez, Ian Calvet, Daniel Vítores i Martí León.

El president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, ha sigut l’encarregat de lliurar les copes als campions.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat es disputarà al circuit de Menàrguens.

 

Fotografies: Dani Vela / lifebelucky@gmail.com

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing