ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Parcmotor acollirà el Campionat d´Europa de Trial

05/04/2018

Trial

La prova se celebrarà els dies 7 i 8 d´abril.

Sota l’organització del Moto Club Baja i la Fundació Catalana per l’Esport del Motor, les instal·lacions de Parcmotor Castellolí acolliran, aquest cap de setmana, la primera prova de Trial del Campionat d’Europa.

A partir de dijous a la tarda, els diferents equips aniran arribant al pàdoc del circuit de l’Anoia, on passaran les verificacions administratives i tècniques. Divendres es realitzaran els entrenaments, mentre que el dissabte ja es podran veure en acció els primers pilots: per una banda la categoria femenina, i per l´altra els joves talents de les categories International Class i European Championship (14 zones).

Diumenge serà el torn per als pilots de Campionat d’Europa, Junior Class, Over 40 Class i International Class 1 i 2 (15 zones).

Tant dissabte com diumenge els pilots hauran de realitzar dues voltes al recorregut que rodejarà tota l’àrea del motor de Parcmotor Castellolí, començant per una zona indoor i acabant al circuit de motocròs, on quederan instal·lades les últimes zones.

Per tal de facilitar l’accés del públic a les zones, tant el dissabte com diumenge es permetrà l’entrada de cotxes al circuit seguint les instruccions pertinents. El divendres l’accés estarà restringit als participants, tot i que el públic podrà assistir als entrenaments que es realitzaran a prop de la zona d’aparcament.

Homenatge a Ciriac Grados

El dissabte dia 7 a les 17:45h se celebrarà un homenatge a títol pòstum a Ciriac Grados, expresident del Moto Club Montbui, una persona molt vinculada al trial i estimada per tota la família del motociclisme.

Horari i mapa de zones en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing