ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almacelles estrena la Lliga Catalana de Motocròs

04/04/2018

Motocròs

Dia assolellat i primaveral a Almacelles.

El circuit de Motocròs d’Almacelles ha sigut seu, aquest passat diumenge, de la primera cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs 2018.

Malgrat la festivitat de la Setmana Santa, la cita inaugural de la Lliga ha comptat amb la participació d’una vuitantena de pilots, els quals s’han dividit entre les set categories convocades: MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX125 2T i MX S18 4T.

Pel que fa als resultats del dia, Roberto Otero ha pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria MX Sots18 4T. El pilot de Badalona ha aconseguit un treballat triomf davant d’un inspirat Víctor Redondo, el qual ha vençut primera màniga. David Noya ha completat el tercer calaix del podi.

Marc Pamias ha sigut el més ràpid de la categoria MX125 2T. El pilot d’Alcover ha vençut totes dues mànigues, seguit de Xavier Mascarilla, segon, i Digo Torrijo, que ha fet tercer.

Aleix Canals ha liderat de manera contundent les dues primeres mànigues de MX1. Joan Altés i Iban Lluís Cabezas han completat les posicions de podi.

En MX2 el triomf ha sigut per a Marc Fontanals. Daniel Garralón ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Guzmán Sanz ha completat el triplet d’honor de la categoria.

Inapel·lable victòria de Sebastián López en MX3. El pilot del MC Segre ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. Marc Sans, amb 36 punts, i Àngel Davins amb 29, han completat les posicions de podi.

Jordi Arfelis s’ha imposat en MX4, seguit de Juan Carlos Rey i Ivan Micola, segon i tercer, respectivament. En MX5 la victòria ha sigut per a Narcís Sánchez. Onofre Ortega ha finalitzat segon, i Gaspar Cuenca, tercer.

La pròxima cita de la temporada de la Lliga Catalana de Motocròs es diputarà el pròxim 6 de maig al circuit de Sant Hilari.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing