ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gabriel Marcelli es proclama campió absolut de la 47a edició dels 3 Dies Trial Santigosa

03/04/2018

Els pilots valoren molt positivament el Santigosa 2018.

El temps ha estat molt benvolent amb la 47a edició dels 3 Dies Trial Santigosa i la prova ha transcorregut en dies de temps estable generalment assolellat, ventós en alguns moments del dia i amb temperatures fredes sobretot a primera hora del matí.

Enguany, ha destacat la participació de Dougie Lampkin, Jorge Casales, Francesc Moret, Oriol Noguera i Gabriel Marcelli, i la presència dels pilots d’elit: Takahisa Fujinami, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo, Miquel Gelabert, Jaime Bustos i Marc Riba.

En fèmines, ha estat un luxe comptar amb la participació de Laia Sanz, Sandra Gómez, Berta Abellán (va causar baixa dissabte per lesió), Maria Giró i l´alemanya Theresa Bäuml.

Hem comptat, també, amb una participació de pilots internacionals, excepcionalment, alta. Una de les més internacionals dels 3DTS. Han estat participants pilots d’Anglaterra, Noruega, Israel, Suïssa, Suècia, Escòcia, Alemanya i França. Un any més, els 3 Dies Trial Santigosa, és una de les proves de referència a escala mundial. 

Pel que fa a la competició, Gabriel Marcelli es proclama campió absolut d´aquesta 47a edició dels 3DTS.

El podi ha estat molt competit sent avui el dia decisiu per veure’n el desenllaç. Gabriel Marcelli i Jorge Casales empataven tots dos a un sol peu del líder dels dos primers dies, Francesc Moret. Un duel frec a frec que finalment fa pujar al podi Marcelli com a primer classificat, Casales en segona posició i Oriol Noguera que ocuparà la tercera posició per davant de Francesc Moret, que en el decurs d’aquesta jornada ha perdut el liderat dels dos primers dies. Francesc Moret i Dougie Lampkin són finalment els pilots que ocuparan el quart i cinquè lloc en la classificació general.

El VII Trofeu Ricard Pinet recau sobre el txec David Fabián, pilot més jove i més ben classificat i el trofeu Mestressa de Santigosa és per a Francesc Moret. En fèmines obté el primer lloc Laia Sanz, Sandra Gómez, segona i Maria Giró, completa el podi en tercera posició.

El MCA seguirà treballant de valent per oferir una prova de qualitat i perquè els 3DTS continuïn sent un referent de primer nivell.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing