ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Fontquerni i Noyes protagonistes en la presentació del Cartell Resistència Clàssiques Alcarràs

26/03/2018

Velocitat

Els assistents van omplir les instal·lacions de l´Ace Cafè Barcelona.

El passat divendres al vespre es va celebrar l’acte de presentació del cartell de les 3 Hores Resistència Clàssiques Alcarràs, que el proper 28 d’abril obrirà el teló de la temporada de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt 2018.

La presentació va tenir lloc a l’Ace Cafè Barcelona enmig d’una gran expectació, amb una nombrosa representació de la FCM i de pilots que enguany participaran en el campionat.

Amb el calendari 2018 publicat, les novetats de reglament revelades, i una llista de 60 preinscrits en poc més de 24 hores per disputar la primera cursa, la gran incògnita de la cita inaugural era saber qui tindria l’honor de ser homenatjat en el ja tradicional cartell il·lustrat de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques. Javier Gil, alma mater de la competició, juntament amb Josep Maria Mañé, President de la FCM; Manel Maestro, President de la PMB, i Min Grau, van ser els encarregats de desvelar el secret, una magnífica representació de Joan Anton Fontquerni pilotant la seva Bultaco 360, l’any 1986 al Circuit Calafat.

El cartell també fa una picada d’ull a l’AMACS (Associació de Motos Antigues Clàssiques), presidida pel mateix Fontquerni, i que enguany celebra el seu 37è aniversari.

Kenny Noyes va ser l´altre gran protagonista de la nit. Albert Escoda, de l´equip Valemoto, va ser l’encarregat d’explicar el Projecte Solidari 2018, que enguany se centrarà en la recuperació de Kenny mitjançant una samarreta que servirà per recaptar fons.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing