ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

26 equips disputen la Resistència ciclomotors de la Pobla de Mafumet

12/03/2018

Enduro

Organització de la prova a càrrec del Moto Club La Pobla de Mafumet.

El circuit de La Pobla de Mafumet ha acollit aquest diumenge 11 de març la tercera prova del Trofeu Català Resistència Ciclomotors. 

Més de mig centenar de pilots, dividits en 26 equips, han iniciat la cursa de manera puntual, a les 10h del matí, conformant una espectacular graella de sortida a l’estil Le Mans.

Al llarg de les 4 hores de Resistència hi ha hagut força alternatives al capdavant de la classificació, però sempre entre els pilots de la categoria Grup 3 Aigua, els grans dominadors de la cursa. Finalment l’equip més ràpid ha sigut el 43, format pels pilots Rubèn Luengo i Antoni Romero, que s’han endut la victòria amb una volta d’avantatge respecte al segon classificat, l’equip 86, format per Andreu Batlles i Albert Batlles. El triplet format per Xavier Martínez, Víctor Redondo i Jordi Rodés s’ha classificat en tercera posició.

Pel que fa a la categoria Grup 2 Aire, la victòria ha sigut per l’equip format per Sergi i Jordi Ventura. Pare i fill han sumat el primer triomf de la temporada. Xavier Martín, Gerard Arabia i Adrià Corts han pujat al segon esglaó del podi, mentre que Arnau Roca, Genís Carrillo i Pere Duran han completat les posicions d’honor.

En la categoria Canvi, Borja Serra i Daniel Martínez, lluint el dorsal 111, han aconseguit la segona victòria de la temporada. Marc Morro i Víctor Puertas han fet segons, mentre que Ferran Argudo, Francisco José Rodríguez i Edgar Pérez han completat les posicions de podi.

La pròxima cita de la Resistència Ciclomotors tindrà lloc el proper 21 d’abril a Canet de Mar.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing