ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El trial clàssic s´estrena a Cal Rosal

12/03/2018

Trial

Organització a càrrec del Moto Club Baix Berguedà.

Cal Rosal ha sigut seu, aquest diumenge, de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial Clàssiques. La localitat del Berguedà ha congregat una seixantena de pilots en la cita inaugural d’aquesta competició.

Màxima emoció en la majoria de les categories en joc, com ara en Clàssics, on Moisès Maestre ha vençut per només un punt de marge sobre el segon classificat, Joaquim Lara. Maestre ha registrat uns resultats pràcticament idèntics en la primera i segona volta, mentre que Lara, en canvi, ha fet una primera volta per oblidar (15) i una segona per emmarcar (1). Amb tot, el resultat final ha sigut de 15 a 16 a favor del pilot de Sant Joan de les Abadesses. El podi de la categoria Clàssics l’ha completat Jordi Planas.

La igualtat també ha sigut la tònica dominant en la categoria Pre75. En aquest cas el duel més emocionant l’han protagonitzat els pilots Joan Farrés i Francesc Carbonell, que han finalitzat la prova amb 25 i 26 penalitzacions, respectivament. Antoni Tomàs ha pujat al tercer esglaó del podi.

En la categoria Trialers la victòria ha sigut per a Manel Campoy. El pilot del Moto Club Tarragona ha sumat 24 punts, 5 menys que el segon classificat, Miquel Ramon. Oriol Casadevall s’ha classificat tercer, empatant a punts amb el quart classificat, Xavier Bartrolí.

Àlvar Bertran és el primer líder d ela categoria Pre 80. El pilot del Moto Club Cent Peus ha aconseguit un contundent triomf a Cal Rosal. Josep Maria Capdevila i Antoni Guillen han completat la segona i tercera posició del podi.

Finalment, en la categoria Experts, Antoni Ramonet s’ha endut la victòria després de completar les dues voltes amb només 35 punts de penalització. L’han seguit Narcís Sánchez, amb 40, i Pere Antón Mil, amb 48.

El Moto Club Cent Peus serà l’encarregat de celebrar la pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing