ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Salomó acull amb gran èxit el segon enduret de la temporada

11/03/2018

Enduro

Pràcticament un centenar de pilots han participat a la prova organitzada pel Moto Club Salomó.

La Copa Catalana d’Enduret ha celebrat la segona cursa de la temporada aquest diumenge a Salomó.

La prova ha comptat amb una altíssima participació de pràcticament un centenar de pilots, els quals s’han dividit en les diferents categories en joc: 50, 65, 85 Cadet, 85 Juvenil, categoria Femenina, Oberta, Sots16 i Elèctrica.

Abans de començar la cursa han caigut quatre gotes que han millorat l’estat del terreny. Un cop iniciat l’enduret, però, ha aparegut el sol, que s’ha acabat imposant al llarg de tot el matí en un enduret d’allò més primaveral. Ara bé, les fortes ratxes de vent han complicat un pèl les coses tant als organitzadors de la cursa com als pilots.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Albert Fontova ha sigut el pilot més ràpid de la categoria Sots 16. El de Valls ha anat millorant els temps a mesura que avançava la cursa fins a imposar-se per un gran marge sobre el segon classificat, Martí Escofet. El podi de la categoria l’ha completat Joel Minaya. La victòria de Fontova esdevé important, ja que el pilot del MC Segre va perdre’s la primera cita de la temporada a causa d’una lesió que ja ha pogut superar.

Màxima emoció en la categoria 85cc Cadet. Alex Puey i Pau Conesa han mantingut un duel trepidant que no s’ha resolt fins l’última especial del dia. Finalment, Puey ha sigut un segon i mig més ràpid que Conesa, que s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi. Martín Ribes ha completat les posicions d’honor.

Yago Domínguez ha vençut amb comoditat la categoria 85cc Juvenil. El jove pilot del MC 3 Turons ha sigut el més ràpid en pràcticament totes les especials del dia, i només s’ha vist superat per Aleix Saumell en la segona crono, on el tarragoní ha sigut unes dècimes més ràpid. Precisament Saumell ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Marc Pablo ha completat el triplet d’honor.

Ingrid Macià ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada en la categoria Femenina. La pilot de Sant Celoni no ha començat la cursa de la millor manera possible, però després ha tingut prou força per remuntar i finalitzar la cursa amb un important triomf. Mireia Rabionet ha aconseguit pujar al segon esglaó del podi, després de realitzar una magnífica cursa. Paula Guixeras, que ha finalitzat la cursa amb un petit ensurt després de patir una caiguda, ha tancat les posicions de podi.

Bruno Miró ha sigut el més ràpid de la categoria 65cc. Després de fer quart en la primera cursa de la temporada, el pilot del Catllar ha sumat la primera victòria de l’any. Pol Guerrero i Eyal Efroni han fet segon i tercer, respectivament.

En la categoria de menor cilindrada, la 50cc, Oleguer Riba ha firmat una brillant actuació que l’ha permès aconseguir la victòria. Riba no ho ha tingut gens fàcil davant l’excel·lent cursa que ha protagonitzat Aina Arfelís, qui finalment s’ha classificat en segona posició. Martí Fernando ha tancat el triplet guanyador.

Bona participació en la categoria Oberta, amb victòria per a Alex Descalzo, segona posició per a Jordi Galera, i Oriol López com a tercer classificat.

L’alcalde de Salomó, diversos representants de l’ajuntament, i el president del Moto Club Salomó, Xavier Roca, s’han encarregat de lliurar els trofeus als més petits.

La pròxima cita de l’enduret serà el proper 14 d’abril a la comarca del Montsià.

 

Les millors imatges de la cursa.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing