ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Aquest diumenge, tercera prova del Trofeu Resistència Ciclomotors a La Pobla de Mafumet

08/03/2018

Enduro

El circuit de La Pobla de Mafumet acollirà aquest diumenge 11 de març la tercera prova del Trofeu Català Resistència Ciclomotors. 

Més de mig centenar de pilots es desplaçaran fins a la comarca del Tarragonès per gaudir de les 4 Hores Resistència Ciclomotors, que organitza el Moto Club La Pobla de Mafumet. Els participants disputaran la prova en equips de dos o tres pilots, dividits en les tres categories convocades: Canvi, Grup Aire, i Grup Aigua.

Pel que fa als horaris de la jornada, les inscripcions es realitzaran de 07:30h a 08:30h del matí. De 09:00h a 09:45h serà el torn dels entrenaments classificatoris, mentre que la cursa donarà el tret de sortida a les 10:00h.

Celebrades les dues primeres curses de la temporada, Javier Amatriain i Aaron Serrano lideren la categoria Grup 3 Aigua; Sergi Ventura i Jordi Ventura empaten a punts amb el duet format per Gerard Aràbia i Xavier Martín al capdamunt de la general de Grup 2 Aire. La primera posició de la categoria Canvi també presenta un empat, en aquest cas entre l’equip format per Ferran Argudo i Edgar Pérez, i el format per Josep Maria Florensa i Oriol Peña.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing