ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran posada en escena de la Copa Catalana de Quadresistència

05/03/2018

Quad

Aquest passat diumenge la localitat penedesenca de Masllorenç ha sigut escenari de la primera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència 2018. Sota l’organització del Moto Club Salomó, la competició de les quatre rodes ha comptat amb una posada en escena espectacular, amb vint-i-cinc equips participants que han gaudit d’allò més del nou format de competició, de dues hores de durada.

El club organitzador s’ha encarregat de deixar el circuit en perfectes condicions, on més de quaranta pilots han pogut desenvolupar totes les seves tècniques i habilitats.

Pel que fa als resultats de la cursa, en la categoria reina, Q1, la victòria final ha sigut per l’equip 94, format per Xavier Obradó i Dani Vilà. El duet català ha completat un total de 63 voltes, una més que el segon classificat, l’equip amb el dorsal 13 format per Killian Díaz i Anthony Torres. En tercera posició, i 61 voltes completades, s’ha classificat la parella formada per Mario Gajón i Alex Espejo.

Antonio Marín i Marc Moreno han sigut els triomfadors de la categoria Q2. El duet amb el dorsal 18 ha completat 59 voltes, exactament les mateixes que el segon classificat,  equip format per Daniel Francisco i Jesús Ciurana, que això sí, ha creuat la bandera de quadres 38 segons més tard. Edgar Poyatos, que ha participat a títol individual, ha completar el tercer calaix del podi de la categoria Q2.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing