ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrat el segon trial de nens de la temporada a Sant Carles de la Ràpita

04/03/2018

Trial

Sant Carles de la Ràpita ha sigut escenari de la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens, celebrada aquest diumenge al matí amb una participació de 42 pilots.

El dia ha començat un pèl plujós, però la cursa s’ha pogut celebrar sense cap mena de complicació. De fet, cap a mig matí ha sortit el sol i el dia ha esdevingut força agradable.

Com sempre, el Trial de Nens dels Alfacs ha combinat a la perfecció els diferents elements de la natura en cadascuna de les sis zones: passos entre arbres, arrels, lloses i diferents tipus de desnivells.

El trial, organitzat pel Moto Club Sant Carles, s’ha decidit per pocs punts de diferència en la majoria de categories, inclús n’hi ha hagut una, Groc Aleví, on els dos primers classificats, Arnau Arias i Pol Guillamet, han finalitzat la cursa amb el mateix nombre de penalitzacions: cap ni una. En aquest cas, tal i com dicta el reglament, el pilot victoriós és aquell qui realitza la cursa amb menys temps, i en aquest cas ha estat Arnau Arias, que ha sumat el primer triomf de la temporada. Pol Guillamet ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Nil Hernández ha finalitzat la cursa en tercera posició, sumant únicament un punt de penalització.

En la categoria dels més petits, Taronja Iniciació, Aleix de la Fuente ha sumat la segona victòria de la temporada amb uns registres espectaculars: cap punt de penalització en tota la cursa. Grau Franch, malgrat realitzar un trial excepcional, ha finalitzat en segona posició. Els calaixos del podi els ha tancat Pau Giralt, que amb aquest resultat suma el primer pòdium de la temporada.

Alex Pifarré ha celebrat la primera victòria de l’any  en la categoria Verd Aleví+8. El pilot de les Borges Blanques ha anat clarament de menys a més, finalitzant la primera volta amb tres penalitzacions i només una en les tres voltes restants. Carles Marsal ha fet segon, amb set penalitzacions, mentre que Arnau Aisa ha tancat les posicions de podi amb deu penalitzacions.

En la categoria Blau Base Elèctriques només hi ha hagut un pilot participant, Marcos Combarró, que ha finalitzat la prova amb vint-i-tres punts. En canvi, el dominador de la categoria Blau Base Benzina ha estat Nil Riera, amb només dos puntets de penalització. Miquel Alarcon, amb tretze, i Arnau Maura, amb setze, han completat el triplet d’honor.

Finalment, en l’última de les categories puntuables, Vermell Promo, Gaudí Vall s’ha tornat a imposar amb un resultat força contundent. Marc Piquer i Pol Moreno han completat les posicions de podi.

Cal destacar les actuacions de les quatre pilots participants al Trial de Nens dels Alfacs: Adela Godino i Ivette Surós, en la categoria Groc Aleví, així com Andrea Saez i Ada Martí, en Verd Aleví +8.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing