ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Ningú s´arronsa davant l´exigent motocròs de la pobla de Mafumet

04/03/2018

Motocròs

Pràcticament 130 pilots han participat a la cursa.

El circuit de La Pobla de Mafumet ha acollit aquest diumenge la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens.

La cursa ha sigut una autèntica prova de foc per als joves pilots de motocròs. A causa de les pluges dels darrers dies, el terreny estava tou i a poc a poc les roderes han anat agafant forma fins a convertir-se en un obstacle que ha provocat que molts pilots tastessin el gust de la terra. De fet, les caigudes han provocat una gran alternança de posicions en pràcticament totes les categories. El que per alguns haurà estat una prova exigent, per d’altres haurà sigut una autèntica Master Class de motocròs.

Sigui com sigui, cap pilot s’ha arronsat davant les condicions dificultoses del terreny, i finalment 128 pilots han format part de les graelles de sortida de la segona cursa de la temporada.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Jana Sánchez ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada després de mostrar-se molt superior en la categoria Femenina. La pilot del Moto Club Sant Celoni ha rodat a un gran ritme tota l’estona i malgrat patir una caiguda en la segona màniga, ha pogut aixecar-se i creuar la bandera de quadres en primera posició. D’altra banda, Laia Manté s’ha imposat a Carla Magallon en una trepidant lluita per aconseguir la segona posició del podi.

Jana Sánchez: “En els entrenaments m’he sentit molt còmode i he aconseguit la primera posició. En la primera màniga he tingut bona sortida, amb holeshot inclòs, en canvi la segona la sortida no ha anat tan bé com m’esperava, però he pogut remuntar. El circuit espectacular i la cursa increïble! Me’n vaig cap a casa amb bon sabor de boca.”

Bona participació a la categoria Femenina amb 14 pilots a la graella de sortida, ara bé, res a veure amb la sempre extraordinària inscripció de la categoria MX65, que aquest diumenge ha comptat amb 46 pilots en pista.

El més destacat de la categoria MX65 ha estat Carlos Prat, que s’ha imposat en la segona màniga de la jornada i ha fet segon en la primera. Manuel López, amb idèntics resultats però en ordre invers, ha fet segon. Ritmes calcats de Prat i López, els quals han ofert un magnífic espectacle sobre la terra. Unai Samper ha tancat les posicions de podi.

Carlos Prat: “He fet tercer als entrenaments, i després a la primera màniga he rodat força estona en tercera posició, però finalment m’he pogut classificar segon. En la segona màniga les coses han anat molt millor i he pogut endur-me la victòria.”

En la categoria de menor cilindrada, la MX50, la victòria ha anat a parar a mans de Juan Izaguirre. D’altra banda, Nil Pallarès ha patit una caiguda en la segona màniga que l’ha impedit lluitar per la victòria final, malgrat haver estat el més ràpid en la primera cursa del dia. Finalment, el pilot de Bellver de la Cerdanya ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Pau Caudet ha tancat les posicions d’honor.

Brillant victòria d’Edgar Canet en la categoria MX85 Juvenil. El pilot de la Garriga s’ha imposat en totes dues mànigues exhibint un rendiment extraordinari. Canet ha sortit indemne d’una de les categoria amb més nombre de caigudes. Antonio Gallego, segon, i Pau Magrià, tercer, han completat les posicions de podi.

Edgar Canet: “Estic molt content amb el resultat d’avui. He fet segon als entrenaments i a la primera màniga. En la segona màniga he fet una bona remuntada, ja que he sortit tercer i he finalitzat en primera posició.”

En MX85 Cadet ha guanyat Raül Sánchez, amb un balanç d’una victòria i una segona posició. Arnau García ha fet segon, mentre que Ferran Ferré ha fet tercer.

Raül Sánchez:” He quedat satisfet amb la tercera posició als entrenaments cronometrats. He sortit en quarta posició a la primera màniga, però he pogut remuntar fins a guanyar-la. En la segona màniga he sortit molt bé però he patit una forta caiguda i m’he reincorporat a la cursa en 20a posició.  Finalment, i després d’una gran remuntada, he pogut aconseguir la tercera posició, la qual m’ha permès pujar al primer esglaó del podi. Surto de la Pobla molt content, i líder de la meva categoria.”

En el lliurament de premis hi ha hagut copes per a tots els campions, així com uns dispositius per a potenciar la moto, un regal gentilesa de Masparmotor.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Fotos: Àngel Úcar.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing