ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran participació en el primer trial Open de la temporada celebrat a Aitona

26/02/2018

Trial

El MC Aitona ha aprofitat la cursa per homenatjar els pilots Arnau Farré i Joan Ribes.

El Campionat de Catalunya de Trial Open ha donat el tret de sortida a la localitat d’Aitona, escenari on aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera cursa de la temporada 2018.

La prova ha generat una gran expectació, fins al punt de comptar amb una altíssima participació de 85 pilots.

El matí a terres de Lleida presentava unes condicions climatològiques poc engrescadores, amb un clima gèlid que no convidava gaire a la pràctica del trial. Sortosament, i per alegria de tots, el sol s’ha imposat i la temperatura ha acabat essent força agradable.

El trial, dissenyat i organitzat pel Moto Club Aitona, ha presentat unes zones molt interessants, la majoria d’elles de dificultat variada i amb el denominador comú de les grans roques naturals i lloses que, a mesura que ha anat avançant la prova han presentat més dificultat.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Èric Miquel s’ha imposat en la nova categoria Elit Nivell Negre. Miquel s’ha mostrat molt regular al llarg de tota la prova, tot i que no ha començat massa bé, cometent dos errors en la primera zona. Després, el pilot de Castellar s’ha refet i no ha comès cap error fins a la segona volta, on aquest cop se li ha travessat la zona quatre. Malgrat tot, Miquel ha realitzat una excel·lent prova que l’ha permès superar rivals de la talla de Gabriel Marcelli, segon, i Marc Riba, tercer. El vigent campió d’Elit Sots 16, és el primer líder de la categoria Elit.

En la categoria Màster Vermell, Francesc Recio s’ha endut la victòria demostrant un immens estat de forma. Recio no ha comès ni una sola errada, fet pel qual ha finalitzat el trial sense cap penalització. Oriol Pi, amb vuit penalitzacions, i Pau Martínez, amb onze, han completat els calaixos del podi.

En la categoria Vermell Femení, Berta Abellán s’ha imposat de manera contundent a Carla Caballé. La pilot del Vallès ha demostrat un excel·lent estat de forma en aquest inici de temporada.

Carmelo Florenza s’ha imposat en la categoria Groc Base amb una targeta que només ha registrat dues penalitzacions. Higo de Oliveira, amb vuit penalitzacions, i Agustí Vila, amb nou, han completat les posicions de podi.

Andreu Bou s’ha imposat en la categoria Open després de completar un excel·lent resultat en la primera volta, on ha marcat les diferències respecte al segon classificat, Jordi Rafecas. Marc Lanuza s’ha classificat en tercera posició.

En Open +50 la victòria ha estat per Vicente Labaila, seguit de Joan Sanllehy i Jaume Vila.

Nil Riera ha sortit victoriós de la categoria Open 125 amb un total de trenta-tres penalitzacions. Jordi Rocamora, amb quaranta-set, i Martí Escoda, amb cinquanta-set, han completat el triplet guanyador.

Maria Feliu ha aconseguit una còmoda victòria en la categoria Open Fèmines, seguida de Leire Rodríguez i Laia Pi.

En Promo +35 s’ha imposat Ramon Palau, Ricard Alcaraz ha fet segon, mentre que Jordi Tarruella s’ha classificat tercer.

Adrià Albejano ha sigut el guanyador de la categoria Promo amb un total de catorze penalitzacions, vuit menys que el segon classificat, l’hospitalenc Néstor Muns. David Olmedo ha tancat les posicions de podi.

En Promo125 la victòria ha estat per Lluc Miquel, qui amb catorze punts n’ha tingut prou per pujar al primer esglaó del podi. David Olmedo ha finalitzat segon, mentre que Roger Terricabras ha fet tercer.

Elisabet Solera ha vençut en la categoria Fèmines, i tot i ser l’única pilot de la categoria, ha registrat una puntuació més que meritòria, amb un total de disset penalitzacions.

Finalment, en Promo +50 la victòria ha sigut per Antoni Ramonet, seguit de Ramon Caellas, que ha fet segon.

 

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open se celebrarà a Ripoll.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing