ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Santa Eulàlia de Ronçana celebra la segona cursa de Ciclomotors de la temporada

20/02/2018

Enduro

El Trofeu Català Resistència Ciclomotors ha celebrat aquest passat diumenge la segona cursa de la temporada a Santa Eulàlia de Ronçana.

Més de 60 pilots, majoritàriament repartits en equips de dos, han participat a la cursa organitzada pel Moto Club Ronçana.

En la categoria Canvi, la parella formada per Ferran Argudo i Edgar Pérez s’ha endut la victòria amb un gran marge respecte al segon classificat. L’equip amb el dorsal 265 ha rodat a molt bon ritme durant les tres hores de cursa i no ha donat cap opció a la resta de contrincants. Josep Maria Florensa i Oriol Peña han fet segons, mentre que Adrián Martín i Oriol Brutau han completat les posicions de podi.

Amb aquest resultat, Argudo i Pérez passen de la cua al capdamunt de la classificació, on comparteixen liderat amb la parella Florensa i Peña.

Aleix Jordà i David Bigas han sigut els més ràpids de la categoria Grup 2 Aire. Amb un total de 67 voltes completades, l’equip amb el dorsal 51 ha aconseguit la primera victòria de la temporada al Trofeu Resistència Ciclomotors. Xavi Martín i Gerard Aràbia han fet segons, mentre que Jordi Ventura i Sergi Ventura, pare i fill, han completat les posicions de podi. Precisament el duet Ventura lidera la classificació general, empatant a punts amb Martín i Aràbia.

En la categoria amb més participació a Santa Eulàlia de Ronçana, Grup 3 Aigua, el dorsal 16, format per Nicolas García i Sergi Ruíz, ha aconseguit una ajustadíssima victòria per davant de l’equip d’Aaron Serrano i Javier Amatriain. Després de tres hores de competició la distància entre tots dos equips ha sigut de només 12 segons, uns números que expliquen la gran igualtat viscuda en aquesta categoria. D’altra banda, Víctor Redondo i Xavier Martínez han completat les posicions de podi.

Celebrada la segona cursa del Trofeu Resistència Ciclomotors, Javier Amatriain i Aaron Serrano lideren en solitari la classificació de la categoria Grup 3 Aigua.

La pròxima cursa del certamen se celebrarà a La Pobla de Mafumet el proper 11 de març.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Foto de Corts Competició.

 
 
 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing