ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Arrenca la PromoRacc Elèctrica Gas Gas, un nou concepte d’aprenentatge i competició

19/02/2018

Velocitat

La Copa Catalana de Promovelocitat engegarà la temporada 2018 amb una gran novetat, la creació de la categoria PromoRacc Elèctrica Gas Gas.

Apostant una vegada més per la innovació i la formació, la Federació Catalana de Motociclisme, de la mà de la marca Gas Gas i de Guaja Racing, oferirà als pilots que vulguin iniciar la seva carrera esportiva en el món de la velocitat, la possibilitat de fer-ho en una categoria immillorable, la PromoRacc Elèctrica Gas Gas, una nova opció dins l’ampli ventall de categories d’iniciació que ofereix la Promovelocitat.

A la nova PromoRacc-E hi podran participar pilots d’entre 5 i 9 anys, els quals tindran l’oportunitat de competir, a doble màniga, als circuits Karting més divertits i sensacionals del calendari de competició de la Copa Catalana de Promovelocitat 2018, com ara: Osona, Alcarràs, Menàrguens, Móra d’Ebre i Zuera.

La motocicleta homologada per aquesta categoria serà la Gas Gas E-12, una moto dissenyada per oferir totes les garanties de seguretat i aprenentatge progressiu. La Gas Gas E-12 disposa d’un motor programable des de l’Smartphone i bateries de LiMnCo, menys pesants i amb més autonomia, amb una potència regulable d’entre 600 i 1.500W.

Es tracta d’una moto sobradament preparada per fer les delícies i obtenir el màxim rendiment del pilot, a més, gràcies a l’assistència que oferirà el Club Esportiu Guaja Racing, una escola experimentada en la posada a punt de les motos, els pilots només s’hauran de preocupar de gaudir i aprendre sobre l’asfalt.

Els qui ja han provat la Gas Gas E-12, ladescriuen com una moto divertida i robusta; una eina ideal per iniciar-se en la velocitat.

Diferents vies per participar a la PromoRacc-E Gas Gas i adquirir una Gas Gas E-12:

-          Compra (2.500€): Adquireix una Gas Gas E-12 amb dos joc de pneumàtics, per a terra i asfalt. Podràs participar a totes les curses de la Copa Catalana de Promovelocitat i, pel mateix preu, practicar l’off road amb la teva Gas Gas E-12.

La compra de la moto inclou assistència mecànica per part de Guaja Racing a totes les curses del calendari de la Copa Catalana de Promovelocitat.

-          Lloguer (1.600€): Lloga la Gas Gas E-12 per tot el campionat 2018 i beneficiat de l’assistència mecànica en totes les curses de la Copa Catalana de Promovelocitat. No serà necessari que traginis la moto amunt i avall, Guaja Racing s’encarregarà dels desplaçaments i de deixar-te la moto a punt abans de cada cursa, perquè la teva única preocupació sigui córrer i passar-t’ho bé. La opció de lloguer està limitada a sis places.

Si estàs interessat a participar en aquesta nova categoria, la FCM, Gas Gas i Guaja Racing, organitzaran una jornada de prova el pròxim dissabte 3 de març al circuit d’Alcarràs, on podràs comprovar les magnífiques prestacions de la Gas Gas E-12.

L’horari de les tandes serà de 10:30 a 12:30. Per inscriure-us haureu de fer-ho a través del següent enllaç.

Els pilots que vulguin fer les proves però que no disposin de Llicència, hauran de tramitar una assegurança d’entrenament de 25€, a través de la Federació Catalana de Motociclisme.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing