ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 100 pilots competeixen en la primera cita del català de Motocròs a Ponts

19/02/2018

Motocròs

Bona organització a càrrec del Moto Club Segre, que va celebrar amb èxit la 69a edició del Motocròs de Ponts.

El circuit el Bosquet de Ponts es va vestir de la gala per acollir la primera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs.

La cita inaugural del motocròs català va comptar amb la participació de 105 pilots, dividits entre les vuit categories en joc: MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, Elit, MX125 i Sots18 4T.

Nil Arcarons va ser el dominador absolut de la categoria MX Elit. El pilot de Centelles va competir a un nivell altíssim i, sense donar opció a cap dels seus rivals, va imposar-se clarament en totes dues mànigues. Casper Lindholm, amb dues segones posicions; i Lluís Riera, amb dues terceres posicions, van completar el pòdium de la categoria Elit.

El rapitenc David Rodríguez va ser el triomfador de la categoria MX1. Amb doblet de victòries, Rodríguez va pujar a l’esglaó més alt del podi. Jordi Pagès va finalitzar en segona posició, mentre que José Luís Dauden va tancar les posicions de podi.

Sergio Castro va ser el més ràpid de la categoria MX2. Nil Pons i Ferran Arnau van completar les posicions de podi.

Guillem Farrés va aconseguir la victòria en MX125 2T. El pilot del MC Baix Berguedà no va donar opció a cap dels seus rivals, imposant-se clarament en totes dues mànigues. Èric Tomàs i Arnau Lledó van completar les posicions de podi.

En MX Sots 18 4T, Gervasio Cañas també va sumar doble victòria al circuit El Bosquet. El pilot de Vilablareix, vigent campió de Catalunya de la categoria MX 125 2T, va fer el debut a la nova categoria amb molt bona nota. Roberto Otero i Alex Soles van completar el triplet d’honor.

Domini aclaparador de Raül Castells en la categoria MX3. El pilot del MC Segre va ser capaç de vèncer les dues mànigues del dia. Nèstor Cardona i Juan Ramón Marín van completar les posicions de podi.

Pedro Tragter es va mostrar intractable en la categoria MX4. El pilot de Figueres va ser el dominador en totes dues mànigues. Alex Velasco, amb dues segones posicions, i Jordi Pedro, amb dos tercers llocs, van completar les posicions de podi.

En MX5 el triomf va ser per a Gaspar Cuenca, seguit d’Antoni Mas, segon, i Narcís Sánchez, tercer.

La segona cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs 2018 es disputarà el pròxim 18 de març al circuit d’Almenar.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing