ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Copa Catalana d´Endurades s´estrena amb èxit a Tossa de Mar

12/02/2018

Enduro

Tossa de Mar va acollir el passat diumenge la primera endurada de la temporada 2018.

La cursa, organitzada pel Moto Club Tossa, va reunir pràcticament dos-cents pilots que, una temporada més, van estrenar la Copa Catalana d’Endurades a la població de la Selva.

Les fantàstiques condicions del terreny van afavorir l’espectacle, ja que tots el pilots van poder esprémer les seves habilitats al màxim. Malgrat que el ral·li va patir una petita retallada en el seu recorregut, els participants van valorar molt positivament l’Endurada.

David Riera (E-125 2T) va ser el més ràpid de l’endurada amb un temps total de 19:19. El pilot de Valldoreix es mostrava molt content després d’aconseguir la victòria: “El dia ha anat molt bé ja que des de bon matí ja he mercat els millors temps a les especials. He acabat molt bé la cursa fent el millor resultat no només de la meva categoria, sinó també de la general. El ral·li ha sigut una mica curt, però molt divertit, així com les especials, on he gaudit moltíssim.”

Adrià Mesas va finalitzar segon de la categoria E-125, a pràcticament a mig minut del campió. D’altra banda, Alejandro Ceballos va completar les posicions de podi.

En Sènior A la victòria va anar a parar a mans de Gerard Salavedra, seguit de Rafael García i Gerard Esteve.

Gerard Salavedra : “Una cursa molt maca, amb un tram complicat on hi havia zones molt xules, i després una crono molt divertida, tot i que al principi del dia estava mig glaçada i patinava una mica. El recorregut m’ha agradat molt i m’ho he passat genial. El tram molt endurero i divertit, amb algunes trialeres complicades. En resum: una gran cursa!”

En Júnior Oberta el més ràpid va ser Guillem Mascarilla, seguit d’un desafortunat Daniel Soriano, qui després de lluitar de tu a tu amb Mascarilla durant bona part de la cursa, va patir una caiguda que el va deixar sense opcions de victòria. Joel Vives va completar el top 3 de la categoria.

En Sènior B ajustada victòria de Sergi Casademont, dos segons més ràpid que el segon classificat, Ferran Pujadas. Albert Muñoz, vigent campió de la categoria, va finalitzar l’endurada en tercera posició.

Dani Ollès va vèncer amb contundència la categoria Sènior C. Ramir Parera i Tomàs Martínez van acompanyar-lo en els calaixos del podi.

Santi Roig, Albert Esteban i Martí Puigrodón van ser els triomfadors de la categoria Veterà 40, mentre que Hernando Hernández,  Carlos López i Albert Bordoy van ser els més ràpids en Veterà 50.

Finalment, pel que fa a la categoria Femenina, gran victòria de Aida Castro, seguida de Júlia Calvo, segona; i Kate Vall, tercera. Un total de set noies van participar en aquesta categoria.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing