ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Espectacular posada en escena del Campionat de Catalunya de MX a Rufea.

12/02/2018

Motocròs

El primer plat fort de la temporada va comptar amb el debut de la categoria Femenina.

Més de 140 pilots es van donar cita al traçat lleidatà de Rufea, on diumenge es va donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Motocròs 2018.

Malgrat les precipitacions dels dies previs a la celebració de la cursa, el matí de diumenge es va llevar assolellat i fresc, propiciant unes condicions idònies perquè els pilots demostressin tot el seu potencial sobre un traçat de Rufea en perfectes condicions.

Envoltada d’una gran expectació, la cursa organitzada pel Moto Club Segre va registrar una sensacional entrada de públic, que no va deixar d’animar durant tota la jornada motociclista.

A causa de la gran inscripció en la categoria MX65, amb més de 50 pilots, l’organització de la cursa va decidir fer unes primeres mànigues classificatòries, on passarien a la final els 20 pilots més ràpids de cadascuna d’elles.

Carlos Prat i Elias Escanadell van guanyar les classificatòries, plantant-se tots dos a la final com els grans rivals a batre. La segona i definitiva cursa va començar amb un tímid domini d’Alex López, contrarestat ràpidament per Manuel López, qui durant una bona estona va mantenir un emocionant frec a frec amb Elias Escanadell per la primera posició. Carlos Prat també es va unir a la lluita per la primera posició, però finalment va ser Manuel López qui va aconseguir una treballada victòria. Elias Escanadell i Carlos Prat van completar les posicions de podi.

El Motocròs de Rufea va representar el debut de la categoria Femenina dins el Campionat de Catalunya de Motocròs. Amb dues mànigues exclusives per a noies, la cursa va comptar amb dotze participants i un domini absolut per part de les pilots gironines. Jana Sánchez, de Riells; Carla Magallón, de Santa Coloma de Farnès; i Laia Monte, de Cervià de Ter, van ocupar les tres primeres posicions del podi.

Juan Izaguirre va ser el més ràpid en MX50. El pilot madrileny va ser capaç de vèncer totes dues curses, que van comptar amb 30 pilots per màniga. L’osonenc Oleguer Riba va fer segon, mentre que Omar Pavón va completar el triplet guanyador.

Raül Sánchez va realitzar una cursa incommensurable en la categoria MX85 Cadet. El pilot de Sant Feliu de Guíxols va ser el més ràpid en les dues curses del dia. Arnau García va fer segon, mentre que Daniel Carcaboso va completar el top tres de la categoria Cadet.

Víctor Puig va aconseguir una treballada victòria en MX85 Juvenil. El pilot empordanès va imposar-se a un rapidíssim Edgar Canet, que malgrat fer segon al podi, va ser capaç de vèncer la primera màniga del dia. Pau Magrià va ser l’encarregat de tancar les posicions de podi.

La segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens se celebrarà el pròxim 4 de març al circuit de la Pobla.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing