ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La pluja i el fang marquen la duríssima estrena de la Resistència Ciclomotors

05/02/2018

Enduro

28 equips van participar a la cursa, i cinc no van poder acabar-la.

Les instal·lacions esportives de Can Taulé van acollir el passat cap de setmana la primera cursa de la temporada del Trofeu Resistència Ciclomotors 2018.

La intensa pluja, incessant al llarg de les tres hores de Resistència, va intensificar la duresa de la prova sobre un terreny tou i carregat de fang.

Amb aquest panorama, només els equips amb més bon to físic van ser capaços de lluitar per la victòria final, ja que, sobretot a partir de la segona hora de cursa, les cames i braços d’alguns pilots van començar a donar símptomes de cansament a causa de les condicions climatològiques i de l’estat del terreny.

Javier Amatriain i Aaron Serrano van ser els més ràpids de les 3Hores Resistència de Can Taulé. L’equip que llueix el dorsal 26 va estar batallant per la victòria amb els germans Marc i Joel Vives, els quals van aconseguir una meritòria segona posició. D’altra banda, Xavier Martínez i Víctor Redondo, de menys a més al llarg de la cursa, van completar el top 3 de l’scratch i de la categoria Grup Aigua.

En la categoria Canvi, la victòria va ser per l’equip 111, format pels pilots Daniel Martínez i Borja Serra. En segona posició, i a dues voltes de distància, va classificar-se el duet format per Víctor Puertas i Marc Morro, mentre que Josep Florensa i Oriol Peña van completar la tercera posició del podi.

Juan Ramón Marín i Julian Cortés (Grup Aire) van aconseguir la victòria amb més patiment del compte, ja que, a poques voltes pel final de la cursa, la seva moto va parar-se enmig d’una fanguera. Carregat de fang fins a dalt, Marín i el seu company Cortés van aconseguir engegar el motor i creuar la bandera de quadres en primera posició. El petit ensurt va estar a punt de deixar-los sense victòria. Sergi i Jordi Ventura van quedar-se a les portes de la primera posició, però finalment van haver-se de conformar amb la medalla de plata. Gerard Aràbia i Xavier Martín van tancar les posicions de podi de la categoria.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing