ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Blazusiak i Guerrero dominen Bassella Race 2018

05/02/2018

Nou domini dels pilots de KTM i Yamaha, que guanyen les dues jornades de la novena edició de Bassella Race

Gran segona jornada de Bassella amb la pluja i el fang com a protagonistes. El pilot de KTM  Taddy Blazusiak ha sortit victoriós de la categoria Xtreme després de recórrer els 70 km amb 8 desviaments xtrems. L’han seguit de molt a prop el seu company d’equip, Jonny Walker, i Alfredo Gómez (Huqsvarna), que ha realitzat una molt bona primera volta però el fang acumulat a les ulleres li ha dificultat la segona passada. 

En la categoria Enduro el gran dominador de pràcticament els 58km ha sigut el pilot local Jaume Betriu (KTM), que ha vist com se li escapava la victòria al quedar-se atrapat a l’última zona de pneumàtics, fet que ha aprofitat Cristóbal Guerrero (Yamaha per avançar-lo i creuar la línia de meta en primera posició. El seu germà, Víctor Guerrero (Yamaha), ha fet tercer.

En Enduro Júnior, Markos Beraza (KTM) s’ha emportat la victòria per davant de Marc Sans (KTM) i Carles Quer (Huqsvarna), segon i tercer respectivament.

Com ja és tradició, el moment més espectacular de la jornada s’ha viscut amb una  multitudinària sortida amb gairebé 500 Amigos, que han deixat algunes de les imatges més impressionants, sobretot a final de recta i a la pujada de l’arc de Redbull. El més ràpid ha sigut Miquel García (GasGas), completant la volta al recorregut de 66km en menys de dues hores. García també s’ha proclamat guanyador del Road to Merzouga i David Gómez (Husqvarna) s’ha imposat a la Challenge Michelin.

Enguany hi ha hagut  molts pilots de la categoria Amigos que han obtingut premis gràcies a les diverses subcategories. En Amigos 30, Marc Calmet (KTM) ha sigut el guanyador, Miquel García ha vençut a Amigos 40, Krause Wolfgang (KTM) Amigos 50 i Joan Miquel Moreno (KTM) Amigos 50.  La victòria de la subcategoria Amigos Féminas se l’ha emportat Maria Giró (Montesa-4Ride). D’altra banda, Marc Balcells (Honda) ha sigut el primer en Amigos Sandraiders.

Es tanca així l´edició amb més participació de Bassella Race, que ha comptat amb gairebé 1.500 pilots i moltes novetats a nivell de categories i recorregut extrem.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing