ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

RIEJU CREA UNA NOVA RS3 RR per COMPETIR AL MEDITERRANI

01/02/2018

Rieju llançarà un nou model de motocicleta de competició de cara a la propera edició de la Copa Rieju RS3 2018, emmarcada dins el Campionat del Mediterrani i Català de Velocitat que organitza de la Federació Catalana de Motociclisme.

L’actualització del model de competició la RS3 RR presenta noves característiques, com un xassís encara més reduït i amb factors de seguretat que garanteixen l’estabilitat i durabilitat del model, suspensions regulables, telemetria, i un menor pes, amb la finalitat d’oferir el màxim nombre de prestacions en pista.

El nou model de Rieju és ideal per a pilots d’entre 9 i 12 anys, una franja d’edat on el seu dia van competir, de la mà de la marca catalana, pilots d ela talla de Marc Márquez, Carles Checa, Tito Rabat, Ricky Cardús, Aleix Espargaró, Pol Espargaró, Francesc Rubio, Manu Rivas o Joan Lascorz.

Amb l’objectiu de seguir essent un referent com a plataforma de llançament de joves promeses, Rieju continuarà apostant per una filosofia que compagini, per una banda, la igualtat mecànica sobre la pista, i per l’altra, la reducció de costos per a tots els pilots que hi participin.

Com a novetat d’aquest 2018, tots els pilots que participin al Campionat del Mediterrani de Velocitat podran beneficiar-se dels aparells de recuperació física Indibia, gràcies a un acord entre la Federació Catalana de Motociclisme i aquesta prestigiosa marca. A més, els participants del CMV seguiran gaudint de l’exclusiva gamma de serveis i activitats que un any més oferirà la Carpa Pirelli: xerrades, servei de càtering, etc.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing