ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almenar es vesteix de gala per acollir la cerimònia dels campions lleidatans

29/01/2018

Almenar va acollir el passat dissabte la gala de lliurament de premis dels Campionats Provincials de Motociclisme Ara Lleida 2017.

Més d’un centenar de persones van omplir la sala polivalent del local social d’Almenar, espai on va tenir lloc la gala que enguany ha celebrat la seva tercera edició de manera consecutiva.

La cerimònia dels campionats provincials va premiar més de 50 pilots, des de joves promeses de només 6 anys d’edat, fins a pilots del tot consolidats, entre els quals els esportistes lleidatans més destacats del panorama motociclista estatal i internacional, com ara Marc Márquez, Arnau Farré, Jaume Betriu, o Roger Casas.

El president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, va donar l’enhorabona als pilots i va agrair el suport de la Diputació, la Secretaria General de l’Esport, l’ajuntament d’Almenar, i el Moto Club el Terré Almenar.

D’altra banda, el representant de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Joan Segura, va destacar el paper de la FCM: “Volem agrair la feina que duu a terme la Federació Catalana de Motociclisme amb la celebració d’aquest campionat que tan bons resultats està donant. Des de la Secretaria General de l’Esport hi donem suport perquè el motociclisme és un esport cabdal a Lleida, que omple d’activitat i dóna vida a moltes poblacions petites. Lleida gaudeix d’unes infraestructures que fan possible la pràctica del motociclisme.”  

L’alcaldessa d’Almenar, Maria Teresa Malla, va ressaltar que aquest tipus d’esdeveniments donen molta vida al poble: “Aquesta gala suposa una gran oportunitat de fer-nos conèixer. Aquí a Almenar comptem amb un Moto Club important i un circuit on s’hi celebren tota mena de proves, tant de motocròs com de trial. Avui, amb més de 100 persones al local social, creiem que ha sigut un èxit.”

Durant el discurs, l’alcaldessa d’Almenar, juntament amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Ferran Sánchez, van lliurar unt trofeu homenatjant la gran temporada del pilot local, Roger Casas, campió d’Espanya de Trial.

La gala de lliurament de trofeus dels Campionats Provincials de Motociclisme Ara Lleida 2017 va finalitzat amb un refrigeri per a tots els assistents, una manera immillorable de posar el punt i final a una cerimònia emmarcada en un ambient festiu.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing