ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Exitosa gala de premis de la Federació Catalana de Motociclisme

22/01/2018

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya 2017 el passat dissabte a l’Auditori AXA de Barcelona. La cerimònia, dividida en quatre blocs: enduro, motocròs, velocitat i trial, va premiar més de quatre-cents pilots i va congregar un total de 1.200 persones.

Primeres espases del panorama motociclista van assistir a la gala, com ara  Takahisa Fujinami, Ricky Cardús, Nil Arcarons, o el flamant campió del món d’Enduro 2, el surienc Josep García.

La Gala dels Campionats de Catalunya de Motociclisme també va guardonar nombrosos Moto Clubs amb el títol de “millor club organitzador del 2017”. Tampoc va faltar el tradicional homenatge als pilots catalans més destacats a nivell internacional, amb noms com Berta Abellán, Neus Murcia, Maria Giró i Arnau Farré, en trial; o Marc García, Aleix Viu i Alex Toledo, en velocitat.

Durant els parlaments, el President de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, va felicitar tots els pilots premiats. El President de la Federació va elogiar la bona tasca realitzada tant pels Moto Clubs com pels membres que conformen la Junta Directiva, posant especial èmfasi en l’esforç i dedicació de tots els delegats de la FCM.

D’altra banda, com a representant de la Secretaria General de l’Esport, el Sr. Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats esportives del Consell Català de l’Esport, va reafirmar el compromís de la Generalitat de Catalunya amb l’esport català, i el motociclisme en particular, posant a tall d’exemple la implicació del Consell Català de l’Esport amb la posada en marxa del Títol de Monitor de Motociclisme, un curs pioner a l’Estat Espanyol. Marcé també va tenir un record cap als polítics catalans empresonats, al qual l’auditori va respondre amb un calorós aplaudiment.


Llista de premiats en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing