ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Otero, Aguiló, García i Monné es proclamen campions de la Lliga a Vidreres

12/12/2017

Motocròs

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens ha tancat la temporada aquest cap de setmana al circuit de Motocròs de Vidreres on aproximadament una vuitantena de pilots han disputat la sisena i última prova del curs.

Sota l’organització del Club Amics de la Moto de Vidreres, els pilots han pogut gaudir d’un circuit de Vidreres perfectament regat i en unes condicions òptimes per a la pràctica del motocròs. El dia fresquet i els núvols no han suposat cap mena d’impediment per gaudir d’un gran espectacle sobre la pista.

Un dels duels de la jornada l’han protagonitzat Unai Aguiló i Aleix Martí dins la categoria MX65. Tots dos pilots arribaven a l’última cita de la temporada separats per només un punt. Des d’un inici, Unai ha agafat la iniciativa i s’ha imposat en la primera màniga, mentre que Aleix Martí ha fet tercer. Poc han canviat les coses en la segona màniga, on Aguiló ha tornat a vèncer i ha deixat sense efecte els intents de remuntada de Martí, que finalment ha fet segon. D’aquesta manera, Unai Aguiló s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana davant d’un rival que ho ha donat tot fins l’última cursa de la temporada. Ivan Polvillo, ha tancat les posicions de podi de la categoria.

Pau Geli s’ha entestat a donar màxima emoció a la categoria MX85 Cadet. Malgrat que Gerard García gaudia d’un avantatge d’onze punts abans de l’inici de la cursa, la doble victòria de Geli a Vidreres ha fet tremolar el liderat del pilot del Maresme. Amb tot, García no ha perdut el pols de la cursa en cap moment i amb sendes segones posicions ha aconseguit els punts necessaris per aconseguir el títol de campió. Pau Geli s’ha fet amb el subcampionat, a només un punt del campió. Joan Rosell ha completat les posicions de podi de l’última cursa de la temporada.

D’altra banda, en la categoria MX125 2T, Roberto Otero ha dominat amb mà de ferro la cursa i s’ha alçat amb el títol de campió. El pilot badaloní s’ha mostrat molt ambiciós, ja que, tot i tenir el títol assegurat abans de començar la cursa a causa de l’absència de Marc Pamias, ha vençut de manera solvent les dues mànigues de la jornada. Arnau Lledó, amb dues segones posicions, i Edgar Quirante, amb dues terceres, han completat les posicions de podi.

Adrià Monné ha fet bons els pronòstics i s’ha alçat amb el títol de la categoria MX85 Juvenil. El pilot de Bellpuig n’ha tingut prou pujant al segon esglaó del podi per proclamar-se campió, després de completar un campionat amb tres victòries en el seu haver. El pilot que més punts ha sumat a Vidreres ha sigut Víctor Puig. D’altra banda, Daniela Guillen s’ha classificat en tercera posició.

Els aficionats del motor també han pogut gaudir d’un gran espectacle en les curses de les categories ja resoltes: MX50 i MX Sots18 4 Temps. El campió de la categoria de menor cilindrada, Gorka Gardoy, ha tancat la temporada sumant la tercera victòria del campionat. Alonso Romano i Joan García han completat les posicions de podi de la categoria MX50.

D’altra banda, Oriol Segú s’ha endut la victòria en MX Sots 18 4T, mentre que Joan Vidal ha fet segon.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing