ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Defunció de Josep Masnou, President del Moto Club Terrassa

08/12/2017

La Federació Catalana de Motociclisme lamenta informar que Josep Masnou i Sariols ens ha deixat en el dia d´avui a l´edat de 65 anys.

Josep Masnou va ser una persona molt vinculada al món del motociclisme, especialment al Moto Club Terrassa, del qual n’era president, i a la Federació Catalana de Motociclisme, on va formar part de l’actual Junta Directiva fins fa poc més d’un any.

El lligam de Josep Masnou amb el motociclisme es remunta fa molts anys, on, formant part del Moto Club Terrassa i exercint de Comissari FIM i representant de la RFME de trial, va organitzar durant dècades una de les proves més prestigioses del món, el Trial de Sant Llorenç. Masnou també va ser l’artífex de nombroses proves del Campionat de Catalunya i del Campionat d’Espanya organitzades pel Moto Club que presidia.

Ens abandona una figura molt important del motociclisme, una persona respectada i estimada que fa que avui el món del motor plori la seva pèrdua.

La Federació Catalana de Motociclisme vol expressar el més sentit condol a la seva família i amics, amb qui comparteix aquests moments de dolor.

Descansi en pau.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing