ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Òscar Mill i Jaume Bonfill es proclamen campions de Trial Clàssiques a Olvan

13/11/2017

Trial

Més de mig centenar de pilots han participat aquest diumenge en la sisena cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques celebrada a l’àrea de Motor del Berguedà.

La penúltima cita de la temporada, sota l’organització del Moto Club Baix Berguedà, ha permès conèixer els noms dels primers campions de Catalunya: Jaume Bonfill en Pre80, i Òscar Mill en Experts. Cap de la resta de categories ha quedat sentenciada.

Òscar Mill s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria Experts després de vèncer, de manera consecutiva, la cinquena cursa d’aquesta temporada. Amb només tres penalitzacions, el pilot del MC Sitges ha aconseguit sumar els punts necessaris per alçar-se amb el títol de campió. Al podi l’han acompanyat Lluís Gallach, amb 11 penalitzacions, i Narcís Sánchez, el qual n’ha sumat 16.

L’altre pilot que avui s’ha proclamat campió de Catalunya ha estat Jaume Bonfill en la categoria Pre80. Amb uns resultats pràcticament calcats als de Mill (cinc victòries i una segona posició) Bonfill s’ha adjudicat el títol de campió una cursa abans que finalitzi la temporada. A l’àrea de motor del Berguedà, Bonfill només ha sofert 13 penalitzacions, 15 menys que el segon classificat, Xavier Vallés. Arnau Rafat s’ha classificat en la tercera posició.

Álex Sánchez s’ha adjudicat el triomf en la categoria Trialers. El pilot del MC VDB ha realitzat una prova molt completa amb 5 punts de penalització, només un dels quals en la segona volta. De ben a prop l’han seguit Francesc Planells, amb 7 penalitzacions, i Manel Campoy amb 8.

Francesc Carbonell s’ha imposat en la categoria Pre75 amb un resultat final de només 3 punts de penalització. Josep Vidal, amb 6 punts, i Antoni Tomàs, amb 8, han completat les posicions de podi.

Finalment, la victòria en la categoria Clàssics ha estat per Xavier Añols, qui ha finalitzat el Trial Clàssic amb només tres punts de penalització. El vilafranquí Joaquim Lara, amb 4 punts, i Jordi Tubau amb 5, han completat les posicions d’honor.

La darrera cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques se celebrarà el pròxim 3 de desembre a Talamanca.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing