ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Resistència Clàssiques celebrarà la festa de cloenda dissabte a Calafat

31/10/2017

Velocitat

Calafat viurà aquest cap de setmana la tercera i última cursa del Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt.

La competició de motos clàssiques celebrarà la festa de cloenda amb una impressionant cursa de 4 hores de Resistència al mític circuit de l’Ametlla de Mar.

Com és habitual, la jornada de Resistència Clàssiques comptarà amb un ampli ventall d’activitats paral·lels a la cursa, des de reconeixements a figures com Manuel Segarra, Carlos Morante i Andrés Pérez Rubio, tots ells pilots de la llegendària marca Guzzi que enguany copa el protagonisme del cartell de la cursa, fins a actes solidaris com la recollida d’aliments per a Càritas, que pretén sobrepassar la tona.

La cursa de dissabte també retrà un emotiu homenatge a dues figures que recentment ens han deixat; per una banda Miquel Martínez, exdirectiu de la Federació Catalana de Motociclisme, i Ramón Zapater, pilot de velocitat.

Pel que fa a l’apartat esportiu, la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt reunirà 48 equips repartits entre les quatre categories en joc: Clàssic 1000, Clàssic 24H, Clàssic 500, i Clàssic MC.

Com a novetat, la cursa de Calafat tindrà una durada de 4 hores, una més de l’habitual, fet pel qual els equips hauran de dissenyar una bona estratègia de relleus i una bona elecció de pneumàtics per poder aconseguir un bon resultat.

La cursa donarà el tret de sortida a les 11:30. 

Foto: Agustí Nubiola.

Més informació. 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing