ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Casserres vibra amb Copa Catalana de Quad Cross Country

24/10/2017

Quad

La localitat de Casserres va acollir el passat dissabte 21 d’octubre la primera, i única, cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quad Cross Country.

Més d’una trentena de participants, repartits entre les quatre categories en joc: ATV, Q1, Q2 i QAmateur, van gaudir d’una esplèndida cursa organitzada per la Penya Motorista Figueres.

Malgrat les pluges que els dies previs van afectar la comarca del Berguedà, la prova es va poder celebrar sense cap tipus d’incidència; és més, bona part dels participants van elogiar les fantàstiques condicions del recorregut, un pèl enfangat, però totalment apte per una cursa d’aquestes característiques.

Pel que fa als resultats de la jornada, Daniel Vilà va ser el més ràpid en Q1. El pilot de Capellades va vèncer totes dues mànigues amb una gran solvència. Kilian Díaz, amb una tercera i una segona posició en el seu haver, va ocupar el segon esglaó del podi, seguit de Francesc Xavier Obradó, que va fer tercer.

Dani Vilà: “Una cursa brutal, amb un terreny ideal. Tots teníem por per la pluja caiguda quests darrers dies, però la veritat és que ha deixat el terreny en molt bones condicions.  El recorregut tenia unes zones tècniques i d’altres més rapides. Crec que ha sigut un Cross Country amb totes les lletres.”

El protagonista en la categoria Q2 va ser Mario Gajón, qui també es va endur la victòria en les dues mànigues disputades. Alex Bové i Albert Vivó van completar la segona i tercera posició del podi, respectivament.

D’altra banda, Daniel Francisco va ser el triomfador de QAmateur, la categoria amb més participants de la jornada i que a més va compartir graella amb l’única participant de la categoria ATV, la penedesenca Mariona Pintado.

Francisco va demostrar ser el més veloç en totes dues mànigues. Jesus Ciurana, segon, i Toni Vera, tercer, van completar les posicions d’honor.

Daniel Francisco: “És un format diferent a l’habitual, i la veritat és que m’ha agradat molt. El recorregut una mica llarg i dur, però d’això es tracta. Ha sigut una cursa molt renyida i molt divertida.”

Una de les notes més positives de la Quad Cross Country de Casserres va ser la bona participació femenina, personificada amb tres noies pilots; dues dins la categoria QAmateur: Núria Barrera i Jessica Deveyt, i una dins la categoria ATV: Mariona Pintado “Nona”.

Mariona Pintado “Nona”: “Era la primera cursa que disputava i estava una mica nerviosa, però després he aconseguit anar al meu ritme fins a finalitzar les dues mànigues. El circuit m’ha semblat molt xulo, i el terreny, fantàstic. Ha sigut una molt bona experiència i m’ho ha passat molt bé!”.

Núria Barrera: “Molt contenta per haver guanyat la categoria. Espero que més noies s’animin a participar en aquest tipus de cursa. Un deu pel traçat, el circuit, i l’organització.”

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing