ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Talents Motocròs ja és una realitat

18/09/2017

Curset

Una quarantena de pilots de motocròs ja s’han beneficiat del nou programa de formació

Després de la recent creació dels programes de formació per a les disciplines de Trial, Enduro i Velocitat, dins el projecte batejat amb el nom de Talents, la Federació Catalana de Motociclisme ha posat en marxa aquest mes de setembre el Talents Motocròs.

Amb la col·laboració de la Fundació Catalana per l’Esport del Motor, el programa formatiu de motocròs es va estrenar fa dues setmanes, coincidint amb la primera convocatòria del Talents MX al circuit de Motocròs de Castellolí. Aquest passat dissabte, l’activitat formativa ha continuat amb una segona jornada de Talents al circuit d’Olvan.

Sota la direcció de l’experimentat pilot Patxi Pérez, llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, i del seu ajudant, el també pilot Pol Panés, el programa Talents MX té per objectiu potenciar la formació dels joves pilots que formen part de les cilindrades: 50cc, 65cc, 85cc i 125cc.

El programa Talents MX tindrà continuïtat al llarg de l’any, on els entrenadors faran un seguiment exhaustiu de l’evolució de tots els pilots, ja no només durant les jornades Talents, sinó també els dies de competició.

Pròximament s’informarà de la propera convocatòria. 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing