ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Multitudinària cursa a Ravós del Terri

17/09/2017

Quad

Ravós del Terri ha celebrat aquest diumenge la quarta cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència.

La prova ha comptat amb una altíssima participació de 40 pilots, els quals s’han dividit entre les tres categories en joc: QAmateur, Q1 i Q2. El nombrós públic assistent ha pogut gaudir d’una jornada carregada d’emoció, i d’unes imatges espectaculars.

Gràcies a les precipitacions d’aquesta setmana, els pilots han pogut gaudir d’un circuit en perfectes condicions: humit, sense gaires fangueres, i sense pols.

Pel que fa als resultats del dia, Daniel Vilà s’ha imposat per partida doble en la categoria Q1. Amb aquesta nova victòria, el pilot de Capellades, autèntic dominador de la disciplina de les quatre rodes, té a tocar el títol de Catalunya. D’altra banda, Killian Díaz ha fet segon després de mantenir una intensa lluita amb Anthony Torres, el qual ha finalitzat tercer.

En la categoria Q2 la victòria ha sigut per Mario Gajón. Malgrat que una mala sortida en la primera màniga ha fet trontollar el triomf del pilot aragonès, en la segona màniga s’ha refet i ha vençut còmodament. Alex Bové ha pujat en segon esglaó del podi, mentre que Alex Espejo ha fet tercer.

Pedro Antonio ha vençut amb solvència les dues curses de QAmateur. Al podi l’han acompanyat Daniel Francisco, segon, i Jesus Ciurana, tercer.

 

Foto: Joan Santos

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing