ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Mig centenar de pilots estrenen el Campionat Ara Lleida de Dirt Track

07/06/2017

Dirt Track

El passat dissabte, les instal·lacions esportives que gestiona el Moto Club Segre a Lleida, van ser seu de la primera cursa del Campionat Provincial Ara Lleida 2017 de Dirt Track. La prova va reunir mig centenar de pilots, repartits entre les diferents categories en joc: Elit, Open, Aleví 50, Aleví i 85cc.

Els primers en sortir van ser els pilots d’Elit i Open, que durant els entrenaments lliures i cronometrats van córrer en els seus grups pertinents. A continuació, els de 85cc, i per últim els més petits, els de 65cc i 55cc. 

En la categoria Elit,  Gerard Bailó va endur-se la primera posició, seguit de Ferran Cardús i Jaume Gaya. Èric Reixach, Mohamed Boulahdaraj i Lukasz Bujniewicz van ser els millors en la categoria Open. En Alevi50, el primer esglaó del podi va ser per Èric Rubio, mentre que Cristian Lacueva va fer segon.

Els tres primer classificats de la categoria Aleví van ser Jordi Gaya, Marc Aguilar i Pol Solà. Finalment, en la categoria 85cc, Max Sanchez va ser el gran triomfador, seguit d’Alex Millan i Xavier Artigas.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing