ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Triplet català al TrialGP de Camprodon

14/05/2017

Trial

El pilot del Repsol Honda Team, Toni Bou, ha començat de manera immillorable el Campionat del Món de Trial, TrialGP, que s´ha disputat aquest cap de setmana a Camprodon, amb una excel·lent organització per part del Moto Club Ripoll.

La meteorologia ha jugat un paper important en el transcurs de la cursa. Si bé ahir, a la classificatòria, les tempestes van aparèixer un cop finalitzada la fase, avui, després de l´alba assolellat i radiant, el canvi ha estat radical, passant ràpidament a una tempesta amb fortes pluges i fins i tot calamarsa. Totes les quinze zones, evidentment, han canviat i s´han convertit en molt més difícils de superar del previst.

Toni Bou ha obtingut la seva victòria número 90 en el Campionat del Món de Trial a l´aire lliure en aquesta estrena de l´TrialGP. Quan els obstacles han estat més difícils, el pilot del Repsol Honda Team ha pilotat al màxim, traient un important avantatge sobre el seu màxim rival, Adam Raga. El de la Montesa Cota 4RT és el primer líder del campionat. Adam Raga i Albert Cabestany han completat el triplet guanyador del cap de setmana.

D’altra banda, en la categoria Trial2, la victòria ha estat per Gabriel Marcelli, alumne de l’escola Talents Trial Ripoll. El gallec comença el Campionat del Món amb molt bon peu.

L’acte de lliurament de premis ha estat presidit pel Director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; els alcaldes de Camprodon, Xavier Sala; Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; i Ripoll, Jordi Munell; i també pel president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing