ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almenar acull la segona prova de Quadresistència

10/04/2017

Quad

Aquest diumenge s’ha disputat la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència al Circuit lleidatà d’Almenar. La 8a edició d’aquest certamen, organitzat pel Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar, ha congregat els millors pilots de l’especialitat de les quatre rodes, amb una participació total de 24 quads.

Pel que fa als resultats del dia, Daniel Vilà en Q1, s’ha imposat còmodament en totes dues mànigues. El pilot del Moto Club Igualada ha vençut les dues curses del dia amb una àmplia diferència respecte al segon classificat, Killian Díaz. Anthony Torres, amb dues terceres posicions, ha completat les posicions de podi de la categoria.

La categoria Q2, compartint graella amb els pilots de Q1, ha tingut com a gran protagonista Mario Gajón. El pilot aragonès ha vençut per la mínima la primera màniga del dia, només 9 dècimes l’han separat del segon classificat, Gerard Casanova, mentre que el tercer classificat, Alex Espejo, ha creuat la bandera de quadres a menys de dos segons del vencedor.

En la segona màniga, en canvi, el domini d’Espejo ha sigut total. Malgrat completar dues magnífiques curses, el pilot lleidatà ha finalitzat la Quadresistència en la segona posició del podi, per darrere de Mario Gajón. Gerard Casanova ha tancat les posicions de podi de la categoria Q2.

En la categoria QAmateur, victòria per Toni Vera, que ha empatat a punts amb el segon classificat, Jesus Ciurana. La igualtat entre tots dos pilots ha sigut manifesta; per una banda Ciurana s’ha imposat en la primera màniga del dia, mentre que Vera ha sigut el més ràpid en la segona.

Amb aquests resultats, Vera ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguit de Ciurana, i Daniel Francisco.

La propera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència se celebrarà a Quart el pròxim 7 de maig. 


Resultats de la cursa en el document adjunt.

Fotos: Joan Santos.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing