ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Barcelona rep el Dakar Tour amb tots els honors

07/04/2017

Barcelona ha estat escenari de la presentació del Dakar Tour a Espanya, que ha reunit més de 200 apassionats del ral·li per conèixer de primera mà les principals novetats de l´edició número 40 del Dakar, que tindrà lloc del 6 al 20 de gener de 2018.

Marc Coma, director esportiu del Dakar, ha explicat als futurs participants i amants del ral·li els secrets d´aquesta especial edició, que es desenvoluparà al Perú, un país que torna al ral·li cinc anys després de la seva última visita, Bolívia i Argentina.

"El Dakar és el millor ral·li del món, i en aquest 2018, en què celebrem la 40 edició, viurem una primera setmana exigent, 6 etapes amb un 80% de dunes i sorra al Perú. Després de descansar a La Paz recorrerem l´altiplà bolivià, amb etapes esportivament molt interessants, i amb la duresa de l´altura. A Argentina viurem el perfil més dakarià del país, amb un petit homenatge a Còrdova, per a molts la capital del motor a Llatinoamèrica ", ha afirmat Marc Coma davant els assistents.

Amb inici a la capital del Perú, Lima, un pas per Bolívia i La Paz i final a Còrdova, a l´Argentina, els participants hauran de superar totes les dificultats per desafiar el ral·li més èpic i dur del planeta que any rere any emociona als seus seguidors .

Una de les grans novetats de l´edició 2018 serà la tornada, després de cinc anys d´absència, a les espectaculars dunes del Perú, que es presenten com un repte majúscul per als competidors en uns paisatges d´una enorme bellesa.

En el que ha estat una gran festa del motor, grans pilots com Nani Roma, Laia Sanz, Joan Barreda, Joan Pedrero, Iván Cervantes, Lucas Cruz, Xavi Foj, Moi Torrallardona, Isidre Esteve, Albert Llovera entre molts altres, i representants de equips com el Yamaha Trivimon a UTV o Himoinsa, han pogut rememorar edicions passades i conèixer la duresa que els espera el 2018.

Els periodistes Marc Martín (TVE) i Xavi Guillén (TV3) han explicat també a tots els assistents la gran dimensió mediàtica del ral·li, mentre que Félix Dot, director general a RPM-Mktg ha destacat la importància històrica del Dakar per Espanya, amb grans participants que lluitaran per la victòria i per fer-se un nom.

Del 6 al 20 de gener, una nova aventura, la desena consecutiva a Llatinoamèrica, espera als amants del motor i del ral·li Dakar.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing