ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Parcmotor Castellolí acull la primera prova de la Copa Catalana de Quadresistència

20/03/2017

Quad

Bona organització per part del Moto Club Igualada.

Sota un sol radiant, 23 pilots van participar en la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana Quadresistència 2017 a la zona offroad del Parcmotor Castellolí.

El circuit de l’Anoia, amb algunes modificacions en el traçat respecte anys anteriors, va acollir els pilots de les categories de la Copa Catalana i Trofeu Català de Quadresistència.

Pel que fa a la Copa Catalana de Quadresistència, Dani Vilà, actual campió de Catalunya, va marcar les diferències en les sessions d’entrenament, seguit d’Anthony Torres i Killian Díaz. L´escassa diferència de temps entre aquests dos pilots feia presagiar una cursa espectacular.

I amb aquest escenari es va donar el tret de sortida a la primera cursa, una màniga de 45 minuts on el rapidíssim Dani Vilà va fer gaudir al públic assistent amb el seu pilotatge. D’altra banda, la segona i tercera posició de Q1 van ser molt més renyides, amb molts estira i arronses entre Torres i Díaz, passant finalment per sota la bandera de quadres Killian Díaz en segona posició, i Anthony Torres en la tercera.

Malgrat una molt bona primera màniga, els problemes mecànics van condemnar al pilot de Capellades que va finalitzar la segona màniga en tercera posició, cedint la primera posició a un lluitador Killian Díaz, qui no va deixar escapar l’oportunitat d’endur-se la victòria. Anthony Torres, per la seva banda, va finalitzar la cursa en segona posició.

Després de dues intenses curses amb un guió canviant, Killian Díaz va ocupar la primera posició del podi, seguit de Vila i Torres.

Pel que fa a la categoria Q2, Alex Espejo va sortir victoriós en totes dues curses. El pilot lleidatà va aconseguir una meritòria primera posició en la primera màniga, on va haver de realitzar una gran despesa física per doblegar els intents de Mario Gajón i Gerard Casanova, segon i tercer, respectivament.

Idèntics resultats en la segona màniga, tot i que en aquesta ocasió Espejo va haver de remar per avançar a Gerard Casanova, qui va liderar la cursa durant unes quantes voltes. Finalment, però, Espejo va remuntar i va repetir victòria.

La categoria Trofeu Qamateur va oferir unes curses d’autèntic infart entre Dani Francisco i Jesús Ciurana. Malgrat la pole de Toni Vera, Jesus Ciurana es va adjudicar la primera cursa i Daniel Francisco la segona. Finalment, primera posició del podi pel pilot de la Penya Motorista Figueres, Daniel Francisco, amb Jesus Ciurana segon, i Sergi Martínez tancant les posicions d’honor.

Jordi Mas, vicepresident de la Federació catalana de Motociclisme va presidir la cerimònia d’entrega de premis.

La propera cita del campionat tindrà lloc a Almenar (Lleida), el pròxim 9 d´abril.

Fotos: Joan Santos

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing