ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Miniresistència i Supermotard a Móra d’Ebre

30/01/2017

Velocitat

El Trofeu Català de Miniresistència i la Copa Catalana de Supermotard obriran el teló de la temporada 2017 aquest diumenge al circuit de Móra d’Ebre.

La tercera edició de la Miniresistència, que enguany s’adhereix dins el calendari de la Copa Catalana de Supermotard, constarà de tres hores de cursa trepidants. Les tres categories convocades: Sèrie, Open i Challange Rieju Pro, podran disputar-se  de manera individual o per equips, un format de cursa que ens permetrà gaudir dels espectaculars relleus, els quals determinen el ser o no ser al podi, segons amb l’agilitat que s’efectuïn.

El Trofeu Català de Miniresistència farà rugir els motors per tercer any consecutiu amb l’ambició de superar les bones inscripcions de l’edició del 2016.

D’altra banda, la Copa Catalana de Supermotard 2017 també encendrà els motors per primera vegada al traçat de la Ribera d’Ebre, amb els pilots de les categories SM1, SM2, SM3, SM4, SM Road, SM65 i SM85. Ara per ara, Francesc Cucharrera, en SM1; Julen Domingo, en SM2; Ignasi Codina, en SM3; Ignasi Sorribes, en SM4; Marco Morelli, en SM65; Joan Ruíz, en SM58; Genís Gelada, en SM Sots 18; i Jorge Climent, en Trofeu SM Road, seran els rivals a batre en aquesta nova edició del català de Supermotard.

Horaris de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing