ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Cervera aclama novament al seu Campió

20/11/2016

Velocitat

El pilot de l´equip Repsol Honda es dóna un bany de multituds a la seva localitat natal per celebrar el cinquè Mundial, tercer en la categoria reina.

Un any més, Marc Márquez ha tornat a celebrar a Cervera i al costat de milers d´aficionats un nou èxit: el seu cinquè títol en el Campionat del Món. Després de començar la jornada amb un acte institucional a l´Ajuntament, el pilot català ha gaudit en una massiva rua acompanyat pel seu equip. Pujats sobre el remolc d´un camió de bombers, han recorregut els principals carrers de la seva localitat natal fins arribar a un escenari des del qual s´ha dirigit a tots els seus incondicionals. Una comitiva de la Federació Catalana de Motociclisme, encapçalada pel seu president, Josep Maria Mañé, s’ha desplaçat fins a la població de la Segarra per mostrar el suport al pilot català.

Márquez s´ha encarregat d´animar una festa, on no s´ha oblidat d´agrair la presència de tot el seu equip, autoritats i afició.

Marc Márquez: "Estic molt agraït a tota la gent que ha vingut avui aquí, un cop més, per celebrar aquest títol. Abans d´anar al Gran Premi de València, sortint amb la bici, ja veia tots els carrers amb banderes amb el meu nom i començava a sentir pessigolles a la panxa. Per sort, avui el temps ha acompanyat i des del matí els carrers s´han anat omplint de gent. Ho agraeixo molt, perquè no només estan en els bons moments, també estan en els dolents, i és tot un honor rebre aquestes mostres d´afecte i poder-ho celebrar amb vosaltres”.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing