ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Tres pilots catalans es proclamen campions del SUPERMOTO DE LES NACIONS 2016

24/10/2016

Motocròs

Cap de setmana de Supermotard internacional al circuit d´Alcarràs.

Aquest cap de setmana s´ha celebrat el Supermoto de les Nacions al Circuit d´Alcarràs.

La comitiva espanyola ha estat representada per dos equips formats íntegrament per pilots catalans. A l’equip absolut han participat David Giménez, Francesc Cucharrera i Joan Lladós, mentre que el Junior l’han conformat els pilots: Ferran Cardús, Oriol Peris i Gerard Bailó. La zona off road del circuit ha presentat unes condicions immillorables, gràcies a la bona feina dels membres del Circuit lleidatà, i el públic que s´ha acostat fins a les instal·lacions d´Alcarràs ha gaudit d´una gran jornada de Supermoto.

Tots els equips han donat el 100% i el SM de les Nacions 2016 serà recordat per sempre.

Malgrat que el matí ha començat amb el cel ennuvolat i algunes gotetes, més tard s’ha imposat el sol que ha lluït durant la resta del dia.

Pel que fa als resultats del cap de setmana, sort desigual per als pilots catalans. Mentre que les caigudes han apartat l’equip Sènior de les posicions de podi, l’equip Junior tot ha sortit rodat, i Cardús, Peris i Bailó s´han proclamat campions del món. El president de la FCM, Josep Abad, ha pogut seguir de ben a prop el desenllaç de la cursa, i no ha dubtat a felicitar tots els pilots participants.

A l’apartat Sènior, França ha tornat a imposar la seva supremacia, mentre que la República Txeca ha ascendit fins a la segona plaça final, i Alemanya ha tancat les posicions de podi.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing