ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Quadresistència de rècord a Cassà de la Selva

24/10/2016

Quad

Bona organització del Moto Club Rav Motor.

Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena prova de la Copa Catalana de Quadresistència a Cassà de la Selva. La població gironina ha tingut l’honor de batre el rècord de pilots inscrits en una prova de Quads aquesta temporada, amb 42 participants repartits entre les categories Q1, Q2 i Trofeu Qamateur.

La Quadresistència de Cassà, corresponent a la penúltima cursa de la temporada, no ha acabat decidint cap campió, així doncs, tota l’emoció del campionat se centrarà en l’última cursa de l’any.

Pel que fa els resultats del dia a Cassà, Daniel Vilà s’ha imposat en la categoria Q1, després de vèncer totes dues mànigues. Cal destacar la primera de les dues mànigues, on Vilà, després de rodar sisè, ha sigut capaç d’avançar tots els seus rivals fins a creuar la bandera de quadres en primera posició. Guillem Ullastres, que dominava la cursa des del primer revolt, ha vist com Vilà li arravatava el liderat a la volta 22.

Finalment, Guillem Ullastres ha finalitzat la prova en segona posició, mentre que Francesc Xavier Odrabdó ha tancat les posicions de podi.

Amb els resultats d’aquest diumenge, Daniel Vilà segueix liderant la categoria Q1, amb 12 punts d’avantatge respecte Guillem Ullastres, que és segon amb 199 punts, un més que Xavier Obradó, tercer. Tots tres pilots es jugaran el títol en la darrera cursa de la temporada, que se celebrarà el proper 20 de novembre a Castellolí.

Pol Guitart ha retallat distàncies al capdamunt de la general de Q2, després d’imposar-se amb contundència a Cassà. El pilot de MC Rav Motor ha completat una segona i una primera posició que l’han catapultat fins a l’esglaó més alt del podi. Rubén Bujaraloz ha pujat al segon esglaó, mentre que Lluïs Quer, que s’ha imposat en la primera màniga del dia, ha completat el triplet d’honor.

Amb la victòria a terres gironines, Guitart se situa a només un punt del líder de la general, Lluïs Quer. Tots dos pilots es disputaran el títol en la darrera cursa de la temporada de Castellolí.

Pel que fa la categoria QAmateur, Marc Moreno s’ha endut la victòria. El pilot de Valls no ha tingut opció en la primera cursa del dia, que ha sigut dominada de dalt a baix per Pedro Antonio Marín. A la segona màniga però, Moreno ha avançat a Pedro Antonio Marín, situant-se líder i aguantant les envestides dels pilots Roberto Antón i Juan Facalau, que no han deixat d’intentar-ho. Finalment, victòria pel pilot de l’Alt Camp, Marc Moreno.

Pedro Antonio Marín i Roberto Antón han completat el podi. Precisament, Roberto Antón és qui lidera la classificació de Trofeu Qamateur, amb 14 punts de marge respecte Kevin Solbas, el seu màxim perseguidor.

Fotos: Joan Santos.

Reportatge de Girona TV.

Classificació de la cursa dins el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing