ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Dos pilots FCM elegits per disputar la Red Bull MotoGP Rookies Cup 2017

21/10/2016

Velocitat

Beatriz Neila i Xavier Artigas han sigut escollits entre més de 100 pilots.

La pilot del Campionat del Mediterrani de Velocitat, Beatriz Neila, ha sigut seleccionada per participar la temporada que ve en la Red Bull MotoGP Rookies Cup. Entre els més de 100 pilots que durant aquesta setmana han participat a les proves de selecció, celebrades al circuit de Guadix, només 11 han vist fet realitat el seu somni.

La pilot madrilenya, que enguany ha tingut una actuació molt destacada en la Copa Honda CBR 300R, no ha sigut l’única pilot amb passat FCM escollida per participar a la Red Bull MotoGP Rookies Cup.

Xavier Artigas, subcampió l’any 2014 de la Copa Rieju del CMV, acompanyarà a Neila en aquest il·lusionant repte. Artigas, de 13 anys, va iniciar la seva carrera esportiva a la FCM, on va destacar en Promovelocitat, Copa Rieju i Supermotard. En aquesta darrera temporada, el pilot de Sant Andreu de la Barca ha disputat el Campionat d’Espanya de Velocitat.

A partir de la temporada que ve tots dos pilots tindran l’oportunitat de demostrar el seu gran talent, competint contra pilots de gran experiència i sobre els millors circuits europeus.

La resta de pilots elegits per disputar la Red Bull MotoGP Rookies Cup 2017 són:

Lorenzo Bartalesi – Italy
Adrian Carrasco – Spain
Loran Faber – Netherlands
Gabriele Giannini – Italy
Meikon Kawakami – Brazil
Charlie Nesbitt – England
Can Öncü – Turkey
Peetu Paavilainen – Finland
Sasha De Vits – Belgium

Enhorabona a tots!

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing