ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Les clàssiques celebren el final de temporada a Calafat

10/10/2016

Velocitat

Definits els sis campions del Trofeu Català de Velocitat Clàssiques.

Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena i última cursa del Trofeu Català de Velocitat Clàssiques al circuit de Calafat.

Com és habitual en aquesta competició, l’ambient vintage s’ha fet notar a les instal·lacions de Calafat, i és que totes les proves del Trofeu català de Velocitat Clàssiques arrosseguen a un gran nombre de pilots i aficionats, que converteixen cada cursa d’aquesta competició en tot un espectacle.

En aquesta ocasió, 37 pilots han omplert la graella de sortida del circuit de Calafat.  

Pere Auradell s’ha emportat la victòria en la categoria Clàssic70, amb Alfonso Alcolea i Agustí Miquel, completant el podi. Amb aquesta victòria, Auradell es proclama campió de Catalunya en Clàssic 70.

Pel que fa a Clàssic 80, destacada absència del campió de la categoria, Manuel Segarra, que ja s’havia proclamat campió en la darrera prova, celebrada al circuit de Montmeló. Aprofitant aquesta circumstància, Joan Font s’ha endut la primera posició de Calafat, seguit de Josep Ferrer i Bruno Guerrero. 

En Clàssic B, nova victòria de Juan Canton, que amb la de Calafat, ha sumat tres victòries en les cinc proves que ha participat, uns números que demostren la gran temporada que ha protagonitzat el pilot castellà. Joaquin Fernández ha acompanyat a Canton al podi.

Menys diferències hem vist en la cateogira Clàssic C, amb un renyidíssim desenllaç que s’ha decantat a favor de Joan Fabregat. Cal destacar la magnífica temporada que ha realitzat Alberto Marquina, que ha donat guerra fins a l’última cursa del campionat.

Antonio Merino s’ha endut el Trofeu Català de Velocitat Clàssiques en la categoria Maxi Clàssic, malgrat finalitzar en sisena posició la darrera cursa de la temporada. Merino s’ha beneficiat d’un espectacular inici de temporada, on va endur-se de manera consecutiva les curses d’Alcarràs i Parcmotor Castellolí. L’última cursa de la temporada se l’ha endut Sergio Segarra, per davant de Jacob Pérez i Jorge Santiago Cabanes, que de retruc ha aconseguit el subcampionat.

Imma Oliveras s’ha endut el títol de Clàssic Fèmines, tot i no participar en la darrera cursa de la temporada.

Definits tots els campions, finalitza la temporada del Trofeu Català de Velocitat Clàssiques 2016, que com ja és habitual, ha comptat amb una altíssima participació en totes les curses del campionat.

Enhorabona a tots els campions!

 

Fotos: Agustí Nubiola i Joan Santos.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing