ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Doblet d’Èric Farran, Mediterrani per a Melgar, i Català per a Hernández

10/10/2016

Velocitat

Més de 100 pilots omplen les instal·lacions del circuit de Calafat, sota l´organització del Club Esportiu Penya Cent Per Hora.

Finalment no hi ha hagut doblet de Melgar, però si una magnífica temporada del mataroní sobre la seva Honda CBR300R, amb la qual ha aconseguit tancar l’any  amb el títol del Campionat del Mediterrani de Velocitat. L’altre protagonista de la jornada de la Copa Honda CBR 300R ha estat Ferran Hernández, que amb la contundent victòria al circuit de Calafat aconsegueix un meritori Campionat de Catalunya de Velocitat. Èric Farran, per la seva banda, ha firmat una temporada per emmarcar, amb un doblet que mai oblidarà: Mediterrani i Català.

L´última prova del Campionat del Mediterrani i Català de Velocitat es va donar cita al sinuós traçat tarragoní de Calafat, un escenari perfecte per a les característiques de les petites Honda. Amb el títol del Campionat de Catalunya de Velocitat per decidir, tant en la Copa Honda CBR 250R, com en la Copa Honda CBR 300R, i amb un magnífic ambient a les grades i pàdoc, la tensió es palpava reflectit a la cara dels pilots, just abans de l’apagada dels semàfors.  

La primera cursa de la Copa Honda CBR300R, disputada diumenge al matí amb l´asfalt una mica humit, va tenir una sortida neta, amb Ferran Hernández manant el grup, seguit de Melgar, Díez, Erill i Martín. Al cap d’un parell de voltes, Hernández i Melgar es van escapar uns metres, fins arribar a la recta final de la cursa, la qual va ser d’autèntic infart, amb Melgar i Hernández lluitant per aconseguir la primera posició. Finalment, victòria per a Ferran Hernández, només 87 mil·lèsimes més ràpid que el pilot mataroní.

La segona cursa, Hernández es va posar líder des de l’inici, i va començar a tirar fort marcant un ritme que només van poder seguir Erill, Martin i Sánchez. A tres segons, els seguien un gran grup encapçalat per Alejandro Díez i la resta de pilots. Amb aquest quartet liderant la prova, el desenvolupament de la cursa es va anar animant, amb avançaments constants i el públic gaudint de valent amb l’espectacle. Finalment, després de moltes alternatives al capdamunt de la cursa, Guillem Erill es va fer amb una merescuda victòria, per davant d´Hernández i Sánchez.

Amb aquests resultats, Ferran Hernández va ocupar el primer calaix del podi, seguit de Guillem Erill i Antonio Sánchez.

Pel que fa a la Copa Honda CBR 250R, Èric Farran va sortir per feina en totes dues curses, marcant un ritme inabastable per al francès Aurel Nyul-Verlaque, qui tenia com a objectiu aconseguir un bon resultat que li donés el Campionat de Catalunya de Velocitat. Però no va ser així, ja que Farran no va deixar escapar l’oportunitat de sentenciar el doblet, amb dues  primeres posicions definitives.

Farran ha demostrat un altíssim nivell competitiu al llarg de tota la temporada, un no parar de guanyar curses, sempre aguantant la pressió de grans rivals, com Aurel Nyul-Verlaque i Álvaro Díez. Finalment, Èric Farran s’ha endut la doble corona a la regularitat.

Enhorabona a tots els campions de la temporada! 

Fotos. A. Nubiola


Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing