ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Pol Solà se suma a la festa dels campions

10/10/2016

Velocitat

Més de trenta pilots de la Promovelocitat participen en l’última cursa de la temporada al circuit de Calafat.

Calafat ha posat el punt i final a la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat 2016, en les categories PromoCat 1 i 2.

Només la categoria PromoCat2 4Temps seguia amb el suspens de saber el nom del guanyador, una incògnita que s’havia de resoldre sobre l’asfalt de Calafat amb només dos pilots candidats: Pol Solà i Brian Uriarte. Mentre les opcions de Brian Uriarte passaven per aconseguir la victòria, i esperar un mal resultat de Pol Solà, aquest últim en tenia prou ocupant posicions de podi.

Amb aquest escenari, Brian Uriarte ha completat dues curses de gran nivell, on en cap moment ha donat opcions a Solà. Malgrat el bon resultat del pilot cantàbric, Solà no ha perdut en cap moment la segona posició, la qual li servia per proclamar-se campió de Catalunya.

Finalment, després d’una primera cursa espectacular, i una segona un punt més moguda, Brian Uriarte ha tancat la temporada des de l’esglaó més alt del podi, seguit d’ un exultant Pol Solà, proclamat campió de la Copa Catalana de Promovelocitat, i Marc Aguilar, en tercera posició.

El pilot lleidatà ha rebut el reconeixement a una temporada on s’ha mostrat molt regular i a un altíssim nivell; enhorabona!

Pel que fa a la PromoCat2 2temps, Jordi Losada ha finalitzat la temporada de la millor manera possible, aconseguint dues grans victòries sobre l’asfalt de Calafat, i pujant al primer esglaó del podi. Ari Mestres i Arnau Monllau han completat les posicions de podi.

En PromoCat 1 2Temps, nova victòria d’Adrián Cruces, que amb la de Calafat suma la vertiginosa xifra de 13 victòries en 16 curses disputades, uns números d’autèntic crack. Lorenzo Fellón i Oriol Rodríguez han completat les posicions d’honor.

Marc Lera, en PromoCat1 4Temps, ha ocupat el primer esglaó del podi per primera vegada aquesta temporada, després de vèncer la primera cursa del dia amb autoritat. El pilot de Polinyà ha sigut més ràpid que Adrián Claderón, segon, i Marc Pedro, tercer.

Amb la cursa de Calafat es posa el punt i final a una intensa temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat, on hem pogut gaudir de curses espectaculars, i on els pilots han agafat una mica més d’experiència sobre l’asfalt.

Fotos: Agustí Nubiola.

Classificacions de la cursa en el document adjunt. 


 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing