ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Les quatre rodes han tornat

26/09/2016

Quad

Després d’un llarg període sense competició, la Quadresistència ha tornat amb la tradicional Quads Ravós.

Gran jornada de quads a la població gironina de Ravós de Terri, on aquest cap de setmana s’ha celebrat la 19ª edició de la Quads Ravós.

Enmig d’un gran ambient, una quarantena de pilots s’han donat cita en la quarta cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència, que com sempre ha complert amb les altes expectatives dels pilots.

Pel que fa els resultats del dia, en la categoria Q1, Guillem Ullastres ha dominat pràcticament de dalt a baix la primera màniga, però un Dani Vilà molt atent, ha aconseguit superar-lo a falta de dues voltes. En la segona cursa, Vilà ha fet segon, per darrere de Daniel Remuiñan. Així doncs, primera posició del podi pel pilot de Capellades, amb Francesc Xavier Obradó segon, i Daniel Remuiñan tancant les posicions de podi.

Cal destacar la increïble remuntada d’Obradó en la segona màniga, la qual li ha servit per finalitzar segon i assegurar-se una plaça en el podi.

La classificació general de Q1 presenta un panorama d’allò més renyit, amb Daniel Vilà com a nou líder, a només dos punts del segon classificat, Guillem Ullastres. Francesc Xavier Obradó és tercer, a només cinc punts del líder.

Pel que fa a la categoria Q2, nova victòria de Lluïs Quer, la segona d’aquesta temporada i que el permet situar-se al capdamunt de la classificació general. Pol Guitart, amb una segona i tercera posició, i Ruben Bujaraloz, amb una quarta i segona posició, han completat el podi. Quer i Guitart són els màxims aspirants a lluitar pel títol, ja que es troben sols al capdamunt de la general ,amb 181 i 177 punts, respectivament. Bujaraloz, per la seva part, es manté en una còmode tercera posició, amb 137 punts.

Vint pilots han format la tradicional graella a l’estil Le Mans en la categoria Trofeu QAmateur. Pedro Antonio Marín ha pujat a l’esglaó més alt del podi després de completar dues magnífiques mànigues, on ha vençut en la primera, i ha fet segon en la segona cursa del dia. Tot i ser un dels pilots més ràpids de la categoria, el d’Olesa de Montserrat té pràcticament impossible lluitar pel títol, després de no haver participat en les dues primeres curses de la temporada. Roberto Anton, segon a Ravós de Terri, es dispara al capdamunt de la classificació general, que domina amb 12 punts de marge respecte Kevin Solbas, pilot que ha tancat les posicions de podi de la població gironina.

Malgrat la nuvolada, la pluja no ha aparegut fins a la cerimònia de lliurament de premis. Després de la cursa de Ravós, només resten dues curses per finalitzar la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència. 

Resultats de la cursa en el document adjunt. 

Fotos: Joan Santos 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing