ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Es postulen els campions, però tot està per decidir

19/09/2016

Enduro

Gran nivell de tots els 116 pilots que han participat a la cursa, amb només 8 abandonaments.

Aquest passat diumenge s’ha disputat la quarta prova de la Copa Catalana d’Endurades. La població tarragonina de Blancafort ha acollit la penúltima prova de la temporada que, sortosament per a tots els seguidors d’aquest campionat, encara no ha deixat cap categoria resolta, dit d’una altra manera, tot es resoldrà en l’última cursa de la temporada, que se celebrarà el proper 2 d’octubre a Monells. Més emoció, impossible!

Tornant a la cursa de Blancafort, cal destacar l’excel·lent organització per part del MAC Reus, que ha dissenyat un recorregut a l’alçada d’una prova d’enduro, tant per la qualitat de les cronos, com dels trams. Els pilots han gaudit de valent amb unes traçades d’allò més endureres, i amb un ral·li molt encertat. Malgrat que el terreny es trobava en perfecte estat, la calor al llarg del dia ha fet aparèixer un pèl de pols, un fet que no ha alterat en cap moment el desenvolupament normal de la cursa.

Pel que fa  a l’apartat esportiu, destacada victòria d’Edgar Garcia a Sènior A. El pilot de Súria ha posat el turbo a mitja cursa, superant en un dels moments més decisius de la cursa a Dídac Planas i a Marc Prat, segon i tercer, respectivament.

A E125, un rapidíssim Artur Obach, líder destacat de la categoria, ha batut a Martí Puig, segon, i a Pablo Nadal, tercer. El pilot de Campins ha realitzat una cursa espectacular, aconseguint la segona posició a l’scratch, i situant-se a només un pas d’aconseguir el campionat.

A Junior Oberta la prova se l’ha endut Joan Aguilar, seguit d ’Álvaro Gassol i Marc Martínez. Precisament, Marc Martínez arribarà a l’última prova de la temporada com a líder de la categoria, amb 15 punts de marge sobre Joan Aguilar. Cal destacar l’excel·lent cursa de Kristian Mirabet, que malgrat una forta caiguda, ha finalitzat la cursa en quarta posició.

La categoria Sènior B, que ha comptat amb una magnífica participació de 31 participants, se l’ha endut un esplèndid Albert Muñoz, que a falta d’una cursa per finalitzar la temporada, és líder de la categoria. Eduard Aguilar i Albert Cardona han completat el podi de Sènior B.

A Sènior C, Santi Roig ha aconseguit vèncer per davant de Roger Ferré i Joan Hernández. El pilot de Vilassar de Dalt ha mantingut en tot moment un ampli marge respecte al segon classificat, Roger Ferré. Roig arribarà a la darrera cursa de la temporada amb 14 punts d’avantatge al capdamunt de la classificació de Sènior C.

La categoria Veterans 40 ha estat dominada una vegada més per Miguel Angel Boet, que té al sac el títol de campió, amb 31 punts d’avantatge sobre Josep Vallverdú, quart a la prova de Blancafort. Martí Puigrodon i Francesc Puey, han completat les posicions d’honor de la categoria Veterans 40.

Pel que fa a la categoria Veterans 50 la cosa ha estat força renyida entre els tres pilots que han acabat conformant el podi; Carlos Lopez en primera posició, Pere Salido, segon, i Xavier Cunill, al tercer calaix del podi.

Finalment, a la categoria Fèmines, victòria per a Alba Vilaplana, seguida de Júlia Calvo. Júlia Llobet ha hagut d’abandonar abans de finalitzar la primera crono.

L’última cursa de la temporada, el proper 2 d’octubre, decidirà els campions de totes les categories. L’emoció està servida!

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing